NOC KRÁLŮ 6. – IDRÁNYI vs. GARAJ

Pošesté se Peter Kasan a jeho tým rozhodli připravit turnaj Noc Králů a tentokrát se můžete těšit na 7 předzápasů a 6 zápasů na hlavní kartě a to již tuto sobotu v Ružomberku.

Předzápasy obstarají povětšinou borci v MMA zápasech, ale k vidění bude i jeden box. V tom se navíc představí finalista soutěže SuperStar Pavol Kovalíček.

startovka

Na hlavní kartě se pak můžete těšit na čtyři zápasy podle pravidel MMA a chybět nebude ani souboj těžkotonážníků, když slovák Vašíček 6-3, který má opravdu impozantní nástupy do zápasu zkusí štěstí s polským soupeřem podobných rozměrů i stejného zápasnického skóre Zimolagem.

Dva zápasy K1 pak obstarají známé tváře v podobě Denise Kušmírka, který se potká s českým zástupcem Vítěszlavem Rajnochem, který má více než dvojnásobné zkušenosti.
Hlavní zápas pak obstarají dve hvězdy slovenské scény. Vlado Idrányi, který má na svém kontě již přes 110 profesionálních zápasů se poměří s Pavolem Garajem, který pro změnu nedávno zvítězil v Nitře nad velmi dobrým holandským bojovníkem a je znám svým neúnavným stylem.

Tento duel by jste si jistě, stejně jako ty ostatní neměli nechat ujít. Pakliže tedy máte možnost, tak v sobotu 19.3. od 19h ve sportovní hale v Ružomberku se těším na viděnou!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here