Okénko UFC Matchmakingu – UFC 224 a 225

amanda nunes
amanda nunes

Okénko UFC matchmakingu.

Po knokautu z pekla přichází nezkrotitelný wrestler

Duel elitních těžkých vah mezi veteránem Alistairem Overeemem a nebezpečným Curtisem Blaydesem. Svoje pěsti, vlastně pěsti a takedowny proti sobě zkříží v Chicagu, na turnaji UFC 225.

Overeem (43-16, 1NC) patří dlouhodobě ke světové špičce.  Poslední zápas se mu ale zrovna nepoved. Jeho prohra a zvedák od predátora Francise Ngannou obletěl celý svět a stal se knokautem minulého roku. Jestli se z toho Oveerem vzpamatuje? Samozřejmě. Tohohle chlapa psychicky jen tak něco neskolí.

Blaydes (9-1, 1NC) jde do zápasu po největším vítězství své kariéry, s Markem Huntem. Momentálně tahá šňůru čtyř výher. Svým wrestlerským stylem boje sice většinu fanoušků zrovna netěší, ale to samé platí i na soupeře, kteří si s tím jakoby neví rady. A proč měnit něco, co funguje.

UFC 225 zatím nemá hlavní tahák. Dosud oznámené zápasy – Carla Esparza vs. Claudia Gadelha a Joseph Bendavidez vs. Sergio Pettis.

Rio přivítá Lvici

Ačkoli se hodně spekulovalo o super zápasu Cris Cyborg vs. Amanda Nunes, nakonec tomu tak nebude. Aspoň tedy ne zatím.

UFC totiž ve čtvrtek oficiálně oznámilo zápas o titul bantamové váhy mezi šampionkou Amandou Nunes a vyzývatelkou Raquel Pennington. Jejich duel se uskuteční na turnaji UFC 224 v Riu.

Nunes (15-4) se fanouškům v roce 2017 představila pouze jednou, kdy na UFC 215 v kontroverzním zápase těsně porazila Valentinu Shevchenko. Tohle bude její třetí obhajoba.

Pennington (9-5) je na tom s aktivitou ještě hůř. Svůj poslední zápas absolvovala na UFC 205 v Madison Square Garden, což bylo někdy v listopadu roku 2016. Tehdy na body porazila Mieshu Tate.

Dosud oznámené zápasy UFC 224 – Jacare Souza vs. Kelvin Gastelum, Vitor Belfort vs. Lyoto Machida.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here