OKTAGON 10: Motivovaní bijci se ze světa sjíždí do Prahy, „Jdeme si pro vás“ vzkazují domácím hvězdám

Den OKTAGONu 10 je pomalu tady a s ním hned několik dobrý zpráv. Přesněji tři. Caro Golloway, Jeremy Kimball a Maiquel Falcao. Všichni tři už jsou totiž v Praze a náročné cestování z USA či dokonce Brazílie mají úspěšně za sebou.

Podle prvních reakcí to vypadá, že přijeli dost motivovaní a soupeřům nahráli i vzkazy.

Maiquel Falcao šel na to pěkně zostra a na Attilu Brazilec vyrukoval se vzkazem „Zabiju tě!“ Jedná se o dva zkušené borce s více, než 50 ukončeními soupeřů před limitem a my se rozhodně máme na co těšit.

Veterán UFC, Jeremy Kimball, který v pražské O2 aréně prověří ambice oblíbeného Miloše Petráška na ty nejvyšší mety, si Prahu okamžitě zamiloval a do zápasu ho to ještě více naladilo.

A vzkaz nechyběl ani od Caryho Gallowaye, který si do Prahy přijel splnit svůj sen a využít životní příležitost. Porazit šampiona Fight Nights Global a vrátit se do Států jako hrdina. „Tomáši, těším se na zápas a v sobotu si jdu pro tebe!“

Akce OKTAGON 10 s hlavním diváckým tahákem v podání titulového zápasu Boráros vs. Kozma nebo vyvrcholením třetí série show OKTAGON Výzva už zítra v O2 aréně.

Lístky na TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here