OKTAGON 11: Vémolu v Ostravě prověří polský „Mamut“

OKTAGON 11

Karlos Vémola (24-5) vs. Pawel Brandys (8-5)

Česká republika nemá v současné době moc sportovců, kolem kterých by se každý krokem konalo takové pozdvižení. První Čech v UFC, Karlos ‚Terminátor‘ Vémola, už ví, komu bude čelit v Ostravě při jeho debutu v organizaci OKTAGON MMA, kde pochopitelně pro nic jiného, než výhru a doplnění své bohaté sbírky předčasných ukončení, nepojede.

Před našlapanou ostravskou arénou bude čelit nebezpečnému polskému silákovi, který 6 z 8 soupeřů ukončil před limitem (4KO, 2Subs). V Polsku je Brandys známý tím, že neodmítá těžké výzvy, což potvrzuje i součet skóre soupeřů, s kterými prohrál (48-18).


Žebříčkové porovnání Brandyse s posledními soupeři Vémoly:

Ve světovém žebříčku polotěžké váhy na FightMatrix je Pawel Brandys na 141. místě.

Jamie Sloane – Neni v žebříčku (v roce 2015 nejlepší umístěni – 226.)
Mateusz Ostrowski – 207.
Petr Pino Ondruš – 301.
Rodrigo Magon – 153.
Moise Rimbon – 107.

Pro zajímavost, třeba populární český bojovník, kterého na OKTAGON 11 čeká důležitá odveta, Miloš Petrášek, je podle podle 185.


Od roku 2017 u něj ale nastala velká změna, změnil gym, kde dokázali vyladit nedostatky na zemi a hlavně našli využití pro jeho doslova mamutí sílu, kterou je v Polsku známý a obávaný. Z posledních 4 zápasů 3 vyhrál a je motivovaný udělat si v Ostravě na Vémolovi jméno. Z nedaleké Bílsko-Bělé si na to hodlá přivést pořádný kotel.

V Ostravě bude tento zápas hlavním tahákem PRELIMS karty a je tedy dost možné, že ho fanoušci uvidí živě jen přímo v aréně. OKTAGON 11 se uskuteční 16. 3. v Ostravar Aréně v čele s titulovým zápasem Kozma vs. Pirát Krištofič.

Lístky TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here