OKTAGON 3 Speciál – Vše, co potřebujete vědět o turnaji(Startovka, zápasy, vážení, videa, doprava atd.)

OKTAGON 3

Už jen pár dní nás dělí od dosud největší MMA akce u nás nebo na Slovensku OKTAGON 3. V kleci pod širým nebem proti sobě porovnají své síly elitní bojovníci z České Republiky, Slovenska, Polska, Francie nebo Irska.

Místo konání: Praha Štvanice

Odkaz na FB událost

Lístky na TICKETPORTAL nebo přímo na místě za stejné ceny

Turnaj startuje 29.7 v 18:00 s předzápasy, které nabídnou zajímavou podívanou pouze pro diváky přímo na Štvanici.

Marek Koželuh (0-1) vs. Tomáš Kvapil (1-0)

Lukáš Tvrdý (4-4) vs. Tomáš Malík (7-2)

Petra Částková (2-0) vs. Clara Ricignuolo (1-0)

Jan Široký (6-7) vs. Ronald Paradeiser (4-4)

Michal Martínek (4-0) vs. Daniel Dittrich (2-1 1N/C)

Tomáš Lejsek (4-5) vs. Lukáš Pajtina (2-2)


 

Hlavní karta už bude také živě přenášena na stanicích O2tv Sport (v Česku) a JOJ Plus (na Slovensku). Začátek je plánován na 21:00.

 

Alexandr Cverna (3-1) vs. Robert Voves (Profi debut)

 

Dalši šampión na kartě. Obávaný ranař Alexandr Cverna porovná své síly s kapitánem české ragbyové reprezentace Bobem Vovesem, trénujícího pod vedením uznávaného Andre Rainderse. Cverna se po svém posledním zápase stal mezinárodním šampiónem WKN. Nyní ho čeká skvěle fyzicky vybavený a o 15cm vyšší soupeř. Diváci se mohou těšit na atraktivní těžkotonážní duel.

Ilja Škondrič (13-11 1N/C) vs. Michal Bobrowski (5-0)

 

Do akce se opět vrací teď už legenda slovenského MMA – trenér a bojovník v jedné osobě Ilja Škondrič. Proti němu bude stát mladý a dosud neporažený polský bojovník Michal Bobrowski. Ten si chce na Iljovi udělat jméno a pomoct si tak v cestě do největších světových organizací. Na české půdě se mu obzvlášť daří, vyhrál zde už 3 zápasy a stal se takovým “katem Čechů“. Nestárnoucí Ilja však věří, že jeho tažení zastaví.

Matěj Kuzník (10-2) vs. Miroslav Štrbák (13-6-1)

 

Divácký a zároveň jeden z nejočekávanějších zápasů Oktagon 3. Nejmladší šampión historie GCF, mladá naděje českého MMA Matěj Kuzník vyzve slovenskou hvězdu a ostříleného šampióna Miroslava Štrbáka. Oba tak čeká premiéra v nové organizace a zároveň velký test. Kuzník nastupuje proti snad nejtěžšímu soupeři a Štrbák se bude chtít po zranění vrátit zpátky do sedla.

Gábor Boráros (13-2) vs. Mohamad Sayah (6-4)

 

Scénář se opakuje. Zabijácký pohled Gábora poráží soupeře ještě před samotným zápasem. Mohamed Sayah už je ale definitivní. Nebezpečný francouzský bojovník sem jede s jasným cílem, a to zastavit hype kolem Gábora a ukořistit nejcennější í vítězství kariéry. Takhle na poslední chvíli je to vážně nepříjemný soupeř, ale už z předchozích zkušeností víme, že Gábor se na změny umí dobře adaptovat a v cestě za jeho snem ho jen tak něco nezastaví.

 

Attila Végh (29-8-2) vs. Paul Byrne (6-2)

 

V hlavním zápase se do akce na “domácí“ půdě a diváky vrací bývalý šampión Bellatoru se zkušenostmi k nezaplacení Attila Végh. Jeho soupeřem bude irský bomber, parťák Conora McGregora připracující se ve slavném a elitním gymu – SBG Ireland pod vedením Johna Kavanagh. Attila tohle vítězství potřebuje jako sůl. Jednak nechce zklamat své fanoušky a hlavně chce odvrátit poslední 4 porážky. Byrne svou formu taky momentálně hledá. Naposledy dvakrát prohrál a o to větší má motivaci. Vyzraje Attila na taktiku Byrneho sestavenou Johnem Kavanagh a povede se mu vrátit zpátky do sedla?

 

Vážení bojovníků

Pokud se chcete na sobotní večer naladit a zároveň povzbudit bojovníky v posledních chvílích nejtěžší fáze přípravy tak doražte v pátek 28.7 do pražské Galérie Mánes v Reebok Experience Store!

Odkaz na událost

Doprava na OKTAGON 3

VIP autem

Držitelé VIP vstupenek mají možnost zarezervovat si své místo předem na našem Facebooku. Stačí do zpráv napsat jméno a poznávací značku, my Vám to potom potvrdíme.

Hromadná Doprava

Pouze tramvají na stanici ŠTVANICE číslo: 3, 6, 8, 14, 92

Tak máš už lístek? Ne? Tohle si nikdo nechce nechat ujít.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here