OKTAGON 4 Finále – Matěj Kuzník vs Ronald Paradeiser

Matěj Kuzník vs. Ronald Paradeiser na OKTAGON 4 – Finále

Divácký zápas hlavní karty turnaje OKTAGON 4. V akci se můžeme těšit na dva mladé talenty domácí scény, kteří dostali příležitost svou kariéru opět posunout o level výše.

Matěj Kuzník (10-3) je nejmladším šampiónem organizace GCF. V teprve 22 letech se mu povedlo získat respekt a renomé elitního bojovníka. Na předchozím turnaji OKTAGON 3 sice na zkušenějšího Štrbáka nestačil, ale i přesto předvedl odvážný a kvalitní výkon. Diváky si získal zejména svou všestranností a srdcem bojovníka.

Ronald Paradeiser (4-4) jede na skvělé vlně. Za sebou má dvě vítězství v řadě a v obou případech se jednalo o ukončení před limitem na KO/TKO.  Svou cestu organizací OKTAGON začal vítězně, když si na turnaji OKTAGON 3 spektakulárním výkonem poradil s Janem Širokým. Naposledy v rozmezí několika sekund prošel přes legendu “Čiňana“ Poborského a bez větších problémů ho jediným zvedákem poslal k zemi.

Duel je o to atraktivnější, že vítězství jednoho raketově vystřelí nahoru a druhého zase trochu zpomalí. A to jak už v hype nebo právě v -zatím potencionálních- žebříčcích váhových divizí OKTAGON.

OKTAGON 4 – Finále // 12.11 HANT ARENA BRATISLAVA

Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here