OKTAGON 4 – Pavel “Salin” Salčák vs. Miro Hladký

Pavel “Salin” Salčák vs. Miro Hladký

Muž s Královským Charakterem se díky veganství a prioritám, které vyznává, stal jednou z největších osobností show OKTAGON Výzva. Nyní ho čeká debut na velkém profesionálním turnaji.

Pavel Salčák svůj první profi zápas absolvoval právě v show OKTAGON Výzva, kde za 9 sekund – v nejrychlejším KO organizace OKTAGON – kolenem vyřídil Patrika Grunnera. Mnoho lidí ho tímto automaticky vidělo v semifinále, kam se nakonec i po komplikacích kolegy Kotalíka dostal. Tam však padl s favoritem celé série Uškrtem.

Teď na něj čeká mladý slovenský talent Miro Hladký, který se připravuje v žilinském gymu Tomáše Bola. Ve svých teprve 21 letech má na kontě několik úspěchů proti kvalitním soupeřům. Nedávno dokonce pěkně potrápil legendu ‚Monstra‘ Kníže a celkově je považován za velkou naději slovenského MMA.

Pro oba je tohle důležitý a dosud největší zápas kariéry. Salčák se svými odvážnými výroky a chutí vyzvat Piráta musí vyhrát. V opačném připadě totiž jeho hvězda může zhasnout stejně rychle jako zazářila!

OKTAGON 4 // 12.11. Hant aréna Bratislava
Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here