OKTAGON 5 – Miloš Petrášek vs. Nikita Buliga

Miloš Petrášek a jeho očekávaná premiéra

Polotěžká naděje domácí scény Miloš Petrášek má před sebou debut v organizaci OKTAGON MMA. Na turnaji OKTAGON 5 ho čeká ukrajinský combat sambo šampion Nikita Buliga.

Miloš Petrášek (9-3) i navzdory svému věku patří k domácí špičce polotěžké váhy (93kg) a porážel každého českého bojovníka, který se mu dostal do cesty. Sám umí předvést atraktivní podívanou a zkušenost jako vítězství na body mu absolutně nic neříká. Všechny své vítězné zápasy ukončil před limitem a mezi jeho nejoblíbenější způsob patří submise, těch má na svém kontě hned 7.

Nikita Buliga (3-1) to má podobně a své tažení napříč MMA rozjíždí hlavně submisemi. Momentálně je na vlně tří vítězství v řadě s tím, že vždy zvítězil v prvním kole. Bojovník vyznávající agresivní styl boje to nehodlá měnit ani proti Petráškovi a rád by ho před česko-slovenským publikem okradl o velké vítězství.

Potvrdí Miloš Petrášek domácí dominanci v polotěžké váze, odškrtne si úspěšný debut v nové organizaci a prodlouží svou vítěznou sérii nebo zaúřaduje nevyzpytatelný Ukrajinec?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here