Na turnaj OKTAGON 5 se v Ostravě jen tak nezapomene. Toto oblast Severní Moravy a Slezska ještě nezažila. Střet elitních bojovníků z České republiky a Slovenska.

Na fanoušky bude čekat celkem 13 zápasů.

Předzápasy, které poběží online na YouTube OKTAGON MMA nabídnou celkem 7 zápasů a jako hřeb místní David Kozma (18-10), nový přírůstek OKTAGON MMA. Toho vyzval polský bijec a mašina na ukončování soupeřů Rafal Lewon (14-7). Rovněž uvidíte několik tváří ze show OKTAGON VÝZVA – finalista Radovan Uškrt (4-2) proti Tvrdému (4-5), kontroverzní Michal Kotalík (4-3) o váhu výš v odvetě s Těššíkem (4-8) nebo rodák z Ostravy Jan Široký (6-8), kterého vyzval “Král Severu“ Jan Malach (9-7) z Reinders MMA.

Startovka se samozřejmě neobejde ani bez divácky vždy atraktivního ženského zápasu.

Hlavní karta již tradičně od 20:00 na stanicích O2 TV Sport pro Českou republiku a JOJ Plus pro Slovensko. Na hlavní kartě nebude chybět rodák z Ostravy a účastník druhé série OKTAGON VÝZVA Andrés Raška (6-5), kterému se postaví talentovaný Miro Hladký (5-2).

Jeden zápas hlavní karty obstará pyramida těžkých vah – o prvního šampióna organizace OKTAGON MMA. Bitvu o finále v Ostravě absolvuje neporažený Michal Martínek (5-0) s Kristofem Nataškou (8-5). Původně se měl uskutečnit i druhý semifinálový zápas pyramidy Alexandr Cverna (5-1) s nevyzpytatelným boxerem Jakubem Dittrichem (2-0), avšak Dittrich se zranil. Diváci smutnit nemusí, nebezpečný Cverna na turnaji bude, sice ne v rámci pyramidy, ale v super-zápase s jinou těžkou váhou.

Svůj debut v organizaci OKTAGON si odkroutí taky hvězdná naděje domácí scény, polotěžká váha Miloš “Meloun“ Petrášek (9-3), na jehož soupeře se však stále čeká.

Své místo na hlavní kartě si nakonec vybojoval i duel “dvou generací Výzvy“ Lukáš Pajtina (3-2) vs. Pavel Simandl (0-1), ve kterém se budou oba snažit využít příležitost a blýsknout se vítězstvím.

Hlavní předzápas večera bude návratem populárního šampióna první série show OKTAGON Výzva Gábora Borároše (13-4), který se o výhru popere s polským matadorem Radziszewskim (14-16).

No a v hlavním zápase nemůže být nikdo jiný, než domácí borec a nejlepší česká lehká váha Matěj Kuzník (11-3) v pikantním a vyhypovaném duelu proti rivalovi Lajošu Kleinovi (10-2).

Turnaj OKTAGON 5 se uskuteční 17.3 v ostravské RT Torax aréně. Poslední lístky jsou dostupné na TICKETPORTAL.

Pátek 16. 3. – vážení bojovníků v OC FORUM Nová Karolina

Sobota 17. 3. – předzápasy 18:00 – online/živě YouTube OKTAGON MMA

– hlavní karta 20:00 – živě O2 TV Sport/ JOJ Plus

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here