Organizace OKTAGON MMA pozná svého historicky prvního šampióna.

Divize to nebude jen tak ledajaká, ale rovnou ta divácky nejatraktivnější – těžkých vah. Korunovace šampióna proběhne formou vyřazovacích bojů v oblíbené pyramidě.

Bojů o titul se zúčastní čtyři elitní bojovníci těžkých vah z České republiky a Slovenska. První kolo pyramidy, tedy semifinále, se uskuteční už na turnaji OKTAGON 5 v Ostravě.

Karty byly rozloženy následovně:

Krištof Nataška vs. Michal Martínek

Košický zápasník a veterán Nataška se postaví nebezpečné senzaci posledního roku. Bývalý extraligový hokejista Michal Martínek si v divizi těžkých vah drží cennou neporazitelnost se skóre 5-0. Jako jediný bojovník se zúčastnil všech turnajů organizace OKTAGON MMA a ve všech zápasech soupeře ukončil před limitem. Naposledy se jeho obětí stal Benjamin Islami. Šampión organizace Fusion a rozhodně nejzajímavější slovenská těžká váha Krištof Nataška si na konci listopadu připsal cenné vítězství nad Rolandem Rakem a po porážce s Cvernou se tak vrátil zpět do vítězného sedla a vylepšil svůj rekord na 10-5 (tapology).

Alexander Cverna vs. Jakub Dittrich

Alex Cverna patří k nejnebezpečnějším bojovníkům na domácí scéně, jež je momentálně na vlně 3 vítězství v řadě, a tak trochu postrachem soupeřů. Účast v pyramidě těžkých vah organizace OKTAGON MMA bere jako obrovskou příležitost, kterou dokonce upřednostnil před většími organizacemi z Japonska, Ruska apod. V cestě mu bude stát muž z gymu pro7sport Jakub Dittrich, který po přesedlání z boxu nastřádal 3 profi výhry v MMA a zůstává neporažen.

O finálové dvojici se tedy rozhodne na turnaji OKTAGON 5 v Ostravě, který se uskuteční 17. března. Samotné finále a korunovace prvního šampióna OKTAGON MMA proběhne 29. 7. pod otevřeným nebem na pražské Štvanici.

 

Kromě zápasů pyramidy se na turnaji v Ostravě představí i další elita domácí scény – populární Gábor Borároš, nejlepší lehká váha Matěj Kuzník, semifinalista druhé série show OKTAGON Výzva Ondřej ‚Andrés‘ Raška a další.

Lístky na OKTAGON 5 – TICKETPORTAL // Kdy a kde? 17.3.2018, Ostrava, RT TORAX Arena

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here