OKTAGON 6: Borároš vs. Gonzales – Gábor vyzve parťáka elitních bojovníků z UFC

Borároš vyzve parťáka elitních bojovníků z UFC

Gábor Borároš (14-4) vs. Fernando Gonzalez (8-2)

Populární šampion první série show OKTAGON Výzva, Gábor Borároš, jde znovu do akce. Po menším klopýtnutí minulý rok v Praze se mu na nedávném galavečeru OKTAGON 5 povedlo opět uspět a naskočit zpět do vítězného sedla. V Ostravě to vypadalo, jakoby tam vyrůstal a při jeho nástupu se snad nenašel divák, který by zůstal sedět a nepovzbuzoval. I díky skvělým fanouškům si Gábor došel pro vítězství, když v druhém kole na technické KO ukončil nebezpečného poláka Radziszewskiho.

Protože byl Gábor nasazen přímo do čtvrtfinále pyramidy welterových vah Gábor, chtěl ještě předtím jednoho soupeře a přijal tak nebezpečnou výzvu.

V Košicích, doma na Slovensku, ho čeká mladý a nebezpečný Fernando Gonzalez, který se připravuje ve švédském Allstars gymu po boku šampionů a hvězd UFC jako jsou Alexander Gustafsson, Ilar Latifi, Manuwa nebo David Teymur. S profesionálním MMA začal už ve svých 18 letech a poté, co prvních pět soupeřů ukončil před limitem, a na submise se vědělo, že je to talent. Před nedávnem si odbyl úspěšný debut v organizaci ACB a nyní dostává příležitost udělat si jméno v srdci Evropy.

Oba si nedávno připsali velké vítězství a ani jeden z nich na něj nebude chtít navázat porážkou. Poradí si Gonzalez s motivovaným Gáborem a publikem povzbuzujícím soupeře?

OKTAGON 6 // 26.5 // Steel Arena Košice
Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here