OKTAGON 6: Dittrich vs. Vašíček v semifinále pyramidy

Dittrich s Vašíčkem dostávají příležitost zúčastnit se pyramid těžkých vah

Daniel Dittrich vs. Tomáš Vašíček

Kvůli nepříjemným zraněním obou původně vybraných bojovníků, dostává pyramida těžkých vah nový náboj. Svou šanci porvat se o historicky první titul organizace OKTAGON MMA dostávají černí koně pyramidy, český Daniel Dittrich a Tomáš Vašíček ze Slovenska.

Dittricha (3-3) můžete znát z akce OKTAGON 3, kde své pěsti zkřížil s finalistou pyramidy Martínkem. Onu prohru bere jako omyl a za každou cenu chce odvetu, která by se v případě výhry nad Vašíčkem mohla uskutečnit na „místě činu“ – pražské Štvanici – a hlavně s bonusem ve formě titulu těžké váhy. Nedávno si Dittrich navíc připsal hladký knokaut Martina Chuděje, který mu dodal potřebnou jistotu a potvrdil formu.

Ještě před myšlenkami na titul a odvetu si to však musí zasloužit a projít přes slovenského obra, Tomáše Vašíčka, který by mohl na spíše postojářský styl Dittricha vyrukovat s kvalitní a nebezpečnou hrou na zemi. Držitel fialového pásu v BJJ a dvojnásobný vicemistr Evropy v grapplingu se v roce 2017 vydal na pouť napříč Evropou a jak v grapplingu tak v BJJ získával jeden cenný kov za druhým. V profi MMA to podle vlastních slov má 6-4.

Pro oba je to bezesporu největší zápas kariéry a hlavně příležitost se jako blesk z čistého nebe porvat o místo v titulovém zápase.

Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here