OKTAGON VÝZVA 3 aneb show, která zavede finalisty do O2 Arény

Po roce čekání a měsících natáčení je tady další série populární reality SHOW ze světa smíšených bojových umění, OKTAGON Výzva. Pro fanoušky a nové diváky je předem slíbená nová krev, příval emocí, nepředstavitelná dřina, stres, dramatické zápletky a hlavně velkolepé finále, které se letos uskuteční na jubilejním turnaji OKTAGON 10 v pražské O2 aréně.

OKTAGON Výzva před dvěma lety odstartovala tuzemský „MMA BOOM“, když široké veřejnosti v České republice a na Slovensku poprvé představila MMA z tak trochu jiného pohledu a uvrhla na něj světlo. Hlavním cílem bylo ukázat, že to není sport jen pro „agresivní individua“, ale sportovce, kteří jsou naplno oddáni tomu, co dělají a v životě to chtějí někam dotáhnout.

I tentokrát uvidíme čtyři bojovníky z České republiky a čtyři ze Slovenska. Pod vedením zkušených bojovníků v rolích trenérů půjdou za jediným cílem -stát se šampiónem reality show OKTAGON Výzva a zařadit se mezi elitu domácí scény.

Trenérské týmu budou z poloviny podobné jako v minulém ročníku. Ten Slovenský povede ostřílené duo Ilja Škondrič a Attila Végh. V tom českém si trenérskou premiéru odbude novopečený šampión těžké váhy OKTAGONu Michal Martínek a populární bojovník Miloš „Meloun“ Petrášek.

Příběhy osmičky nových bojovníků a jejich „Cestu do O2 arény“ můžete sledovat už od 24. září na obrazovkách O2 TV Sport a JOJ Plus. Celá série pak následně vyvrcholí na finálovém turnaji OKTAGON 10 17. 11. v Praze.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here