OVEREEM VS. ARLOVSKI – INTRIKÁN VS. SRDCERVÁČ V BITVĚ O TITUL

 

Přišel k nám do gymu, otevřeli jsme mu dveře i srdce a on si vybral jednoho z nás jako svůj výtah k titulové šanci. Něco takového se nedělá a on za to v neděli zaplatí. Já vím, že to byl on, kdo vola Silvovi (manažer zápasů UFC) a řekl si o tenhle duel. Možná se známe z gymu, ale to je tak vše. Nic k němu necítím….

Tak takovéto věty padají od týmových kolegů a Andrei Arlovského před zítřejším zápasem. Jsou sice týmový kolegové, ale Overeem ať už vyhraje či prohraje si podle mnohých bude muset hledat nový klub.

Ovšem Alistair Overeem vše popírá a tvrdí. Nic jsem neudělal, nikam nevolal. Je to pro mě jen byznys a Andreie mi do cesty postavilo UFC. Ve své zámořské kariéře již vystřídal snad 6 kempů a je všude a nikdezdejší. Často z jednotlivých týmů odcházel ve zlém. Zatímco Arlovski je „miláčkem“ kolegů v JacksonWing akademii. Pomáhá mu Jon Jones, Holy Holm a zkrátka všichni další, které znáte. Jejich volba vypadá poměrně jasně.

Kde je pravda zatím nevíme, ale sympatije jsou jednoznačně na straně bývalého šampióna UFC, kterému se říká Pitbull a byl šampiónem M1 již v roce 2000 a ve stejný rok na UFC 28 debutoval také v dnes největší lize světa.

Oba ve svých kariérách již zápasili téměř s každým co něco znamená a oba například porazili dnešního šampióna UFC Werduma. Overeem je snad nejvíc dekorovanou těžkou váhou na světě, když byl šampiónem těch největších organizací včetně K1, Strikeforce, Dream atd…

Dnes večer na váze a následně zítra se možná definitivně rozhodne o soudu jednoho z nich. Léta nezastavíš a oba jsou dnes zase krůček od vrcholu a možná jen jedno, to nedělní vítězství od šance pobít se o titul, který tak moc oba chtějí…

A co víc. Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzové sázky na tento turnaj a bude je vypisovat jak na turnaje UFC, tak na domácí scénu. Po dohodě s Fortunou se nyní můžete nově zaregistrovat přes odkaz v tomto článku a již nyní si vsadit na turnaj UFC OVEREEM VS ARLOVSKI !!!

Jak na to? Zaregistrujte se výhradně přes odkaz níže a zkuste si vsadit na svého favotita. Pokud dokončíte registraci na pobočce, FIGHT CLUB NEWS Vám připíše na Vaše hráčské konto u Fortuny dalších 200 Kč.

Informace o kurzech na turnaj najdete na webu ifortuna.cz.

DŮLEŽITÉ JE REGISTROVAT SE PŘES TENTO ODKAZ

Přímý přenos začíná v nedělí 8.5. ve 20h na Nova Sport 2 a sázky probereme dnes v podvečer na Periscope @ondrejnovotny

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here