Pacquiao potvrdil jednání o zápasu s McGregorem

Chce někdo vidět boxerský zápas Manny Pacquiao vs. Conor McGregor? Podle nejnovějších informací to totiž vypadá, že započala první jednání a oťukávání obou stran.

Manny Pacquiao jako jediný boxer v historii získal tituly v 8 váhových kategoriích a momentálně má v hledáčku irskou MMA superhvězdu Conora McGregora. Svůj poslední zápas Pacquiao absolvoval tento rok v červenci, kdy kontroverzním rozhodnutím prohrál na body s Jeffem Hornem.

Mezi provazy by se rád vrátil, ale zdůraznil, že to musí být během senátorských prázdnin na Filipínách, kde tuto funkci zastává. Ty budou právě v dubnu.

„Pokud můžeme vyjednávat, nemám s tím problém. Je to dobré pro nás pro oba.  Už proběhly první kontakty, ale zatím žádné závažnější konverzace,“ řekl pro Yahoo Pacquiao.

Filipínský boxer rovněž ujasnil, že Conor McGregor není jediným potencionálním soupeřem a ve hře je hned několik jmen.

„Záleží, komu bude nejvíce vyhovovat ten duben.“

První náznak zápasu s McGregorem předvedl Pacquiao minulý měsíc, kdy na svém Instagramu zveřejnil fotku Conora, popřál mu šťastné díkuvzdání, ať zůstane fit a jako hashtag napsal realboxingmatch 2018.

McGregor se v kleci neukázal už více než rok. Samozřejmě nepočítáme excesy v Bellatoru apod. nýbrž zápas. Ten poslední absolvoval na UFC 205 s Eddie Alvarezem, kdy získal titul lehké váhy a stal se prvním bojovníkem v historii, který držel 2 titulu ve stejnou dobu. (jen pro zajímavost, Alvarez i po těžké prohře stihl už 3 zápasy a odkoučovat TUF)

Rok 2017 se pro McGregora nesl na vlně boxu a největšího zápasu historie s Floydem Mayweatherem. Kromě toho, že si odnesl prohru TKO z 10. kola, tak mu mimo jiné na účtu přistálo i něco přes $100 milionu a zkrátka zjistil, že to více cinká právě zpoza provazů.

V roce 2018 určitě bojovat chce, jen se zatím nevím, jestli v ringu nebo oktagonu. U Conora jsme na ty nejvyšší cíle a překonávání nepřekonatelného zvyklí. Ono by mu to nikdo ani neměl za zlé, jen kdyby nebyl šampiónem jedné z nepřetlakovanějších divizí a nebrzdil tím hned několik vyzyvatelů.

Zdali ho příště uvidíme právě třeba boxovat s Pacquiaem, bojovat s Fergusonem nebo prohánět plaveckou dráhu s Michaelem Phelpsem, je ve hvězdách.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here