Košice budou dějištěm velkolepé a zanedlouho určitě i očekávané odvety bojovníků druhé série show OKTAGON Výzva. A že je co oplácet.

Samuel „Pirát“ Krištofič (9-1) vs. Ondřej „Andrés“ Raška (7-5)

Řeč je samozřejmě o šampionovi druhé série Pirátu Krištofičovi a Andrési Raškovi. Na podzim jsme měli možnost jejich rivalitu sledovat na televizních obrazovkách, kde si to mimo hádky na vile střihli i v kleci. Tehdy v semifinále nakonec zvítězil právě Pirát a Raškovy šance na finále se rozplynuly.

Čas šel ale dál a oba bojovníci se dostali do jiné pozice, než se očekávalo. Krištofič nakonec celou sérii díky arm-trinaglu ovládnul a stal se šampionem. Jeho skóre 9:0 na domácí scéně doslova bilo všem do očí a na zádech se mu objevil terč. Nejeden elitní bojovník chtěl být tím, kdo mu tu nulu vezme.

No jo, pak ale Pirát dostal choutky brázdit elitní evropské vody a jeho kocábka „9:0“ narazila na mělčinu. Při své premiéře v prestižní ruské organizaci Fight Nights Global padl a pověstné skóre bylo rázem ta tam.

Jo, to u Andrése Rašky je to jiná pohádka. Po vypadnutí v semifinále nesložil ruce, naopak. Pořádně je pro OKTAGON 4 nabrousil. Proti zkušenému Kostolanskému zaválel a potvrdil, že se s ním musí počítat. Vítězství to bylo sice cenné, ale dá se říct, že jen začátek. Opravdu velký test přišel až v Ostravě, kde ho před domácí vyprodanou arénou čekala talentovaná mladá puška jménem Miroslav Hladký.

Úkol zněl jasně, porazit ho, ukojit nenasytné domácí publikum a posunout se v žebříčku. Povedlo se a ne jen to. Favorizovaného Hladkého Raška v prvním kole doslova převálcoval a komplexním výkonem si získal pozornost nejen fanoušků, ale i bojovníků, kteří z něj začali cítit hrozbu.

Nyní ho čeká Pirát. Podaří se mu udržet vítěznou vlnu a navíc mu oplatit překažený sen o titulu v OKTAGON Výzvě?

OKTAGON 6 // 26.5. Steel Arena KOŠICE
Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here