Pirát si vyšlápne na šampiona Kozmu se slovy „Nový Král welteru je tu!“

OKTAGON 11

Po velkolepém zakončení roku v O2 aréně se OKTAGON chystá novou sezónu opět začít v Ostravě. Minulý rok tamní RT Torax arénu už několik týdnů před akcí beznadějně vyprodali. Nyní je čeká přesun do největšího ostravského sportovního stánku – Ostravar arény, která bude připravena hostit až 9000 fanoušků.

Pirát si vyšlápne na šampiona Kozmu! „Nový Král welteru je tu!“

David Kozma (24-10) vs. Pirát Krištofič (10-2)

Ti se mají na co těšit. V hlavním zápase nás totiž čeká titulová bitva welterové váhy. Novopečený šampion David Kozma bude čelit slovenskému Pirátovi.

Kozma se už dlouhodobě drží na samotném špici československého welteru a se současnou formou nemá přemožitele. Svou dominanci ve váze do 77 kilo potvrzuje i sérii 12 vítězství v řadě. Ke Kozmovým zápasům pak tradičně patří i ukončení před limitem, ať už oblíbeným ground and pound nebo submisí. Dohromady těchto ukončení nasbíral už 20.

Pirát kde se ukáže, tam to vře. Šampión druhé série show OKTAGON Výzva tradičně ve fanoušcích vzbuzuje velké emoce a tentokrát tomu není jinak. Míří o váhu níž, do welteru a cílí rovnou na Kozmův titul se slovy „Je mi jedno, co si o mě lidí myslí nebo budou myslet. Chci jen velké zápasy, a proto vyzývám Davida Kozmu. Já jsem ten, kterého žádný Čech nebo Slovák ještě neporazil. Nový král welteru je tu!“

OKTAGON 11 se 16. 3. uskuteční v Ostravě. Lístky TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here