Léčba bude sice ještě trvat hodně dlouhou dobu, ale hlavní trenér Georgese St-Pierra, Firas Zahabi, je plně přesvědčený, že se jeho svěřenec vrátí do klece.

Donedávna vyjadřoval nejistotu ohledně návratu, ale protože se nyní domnívá, že to není tak vážné, jak se to na první pohled jevilo, nebojí se sebevědomě vyhlašovat, co by se mělo dít, až bude GSP uschopněn.

„Georgesův stav se podle mě zlepší a on se vrátí do gymu. Oťukne si trochu svoje tělo a zjistí, co chce. Jaký je potenciálně nejzajímavější, nejepičtější zápas k dispozici? Mayweather? McGregor? Potřebujeme mega-fight.“

Když uvolnil titul, který získal po očekávaném návratu, setkalo se toto oznámení se smíšenými reakcemi. Mnozí odborníci včetně prezidenta UFC prý tušili, že GSP ani nebude chtít obhajovat titul ve střední váze i přesto, že k němu byl smluvně vázán. Kouč Zahabi se pochopitelně svého bojovníka zastával.

„Pomohl k růstu tohoto sportu nebo ho poškodil? Určitě pomohl. Spousta lidí má teď vyšší výplaty a bonusy. Ale díky čemu? Díky společnosti a skvělým bojovníkům, nejenom Georgesovi. Musíte respektovat společnost a všechny bojovníky. Musíte respektovat všechna velká jména, která ostatním vydláždila cestu. V budoucnosti uvidíte, jak budou někteří podepisovat nováčkovské kontrakty v UFC, ale půjde o několika-milionové smlouvy. Díky čemu? Díky všem skvělým bojovníkům, kteří přišli předtím.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here