Vypadá to, že hlavní zápletka pro jubilejní Bellator 200 je vytvořena. Všechno to odstartoval Roy Nelson a nyní jeho soupeř Mirko Cro Cop odpověděl. Spor je na světě a půjde o odvetu z října 2011, kdy vyhrál Nelson na TKO ve 3. kole.

Nicméně poté, co se nechal slyšet, že podle něj Cro Cop znovu používá zakázané látky, které přiznal už v roce 2015, se Mirko rozhodl vzít věci do svých rukou a vyjádřil se tvrdě a jasně směrem ke svému květnovému soupeři.

„Milý Royi Nelsone, nemusíš se bát, že používám ‚speciální doplňky‘, jak tvrdíš. Jediné ‚speciální doplňky‘, které používám, jsou dva tvrdé a krvavé tréninky denně, pět dní v týdnu. Stejně jako všichni ostatní budu při přípravě na zápas, před ním a po něm testován. Takže můžeš být klidný a naopak si spíš začni vymýšlet výmluvu potom, co nakopu tu tvou tlustou drzou prdel. Do 25. května máš dost často, takže udělej mi laskavost a ohol si ty nechutný vousy. Zkus vypadat jako profesionální bojovník a vyjádři svému protivníkovi respekt. Hodně štěstí!“

Mirko Cro Cop se vrátil k MMA v září 2016 a podepsal v japonském Rizinu. Každý ze svých zápasů po návratu vyhrál před limitem, ale bylo to většinou proti papírově slabším soupeřům. Toto pro něj bude debut v Bellatoru a má bilanci 8 vyhraných duelů za sebou.

Roy Nelson vypadl z pyramidy po porážce s Mattem Mitrionem na Bellator 194.

Bellator 200 proběhne 25. května v Londýně.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here