PROCHÁZKA VYZVE NA RIZINU DALŠÍHO JAPONCE

Oproti původním předpokladům, kdy měl Jiří Procházka slíbeno, že se potká s indickým borcem Jai Deepem, který bojoval na silvestra s Fedorem dochází ke změně a nyní je tu další japonský veterán.

Kazuyuki Fujita – (15-10) má 45 let a do ringu se vrací po více než dvou letech. Symbolika zápasu spočívá v tom, že jej naposledy porazil Satoshi Ishii, kterého Jirka porazil na Rizinu ve čtvrtfinále.

Fujita má za sebou velké bitvy, ale také mnoho porážek v posledních zápasech. Jeho poslední výhra se datuje do roku 2008 s Petrem Grahamem, který se u nás proslavil jako ten co porazil Badra Hariho vrtulníkem. Od té doby nabral 4 porážky a přestal zápasit.
Ovšem jeho výběr jistě není náhodný a byť je již bezesporu mimo své nejlepší roky, tak je pořád potřeba jej nepodceňovat. Má 8 submisí a dokázal ve svých nejlepších letech utáhnout Shamrocka a nebo svádět vyrovnané bitvy s Cro Copem, Silvou a dalšími.

Celkově se pro Jirku jedná o skvělý zápas ve kterém bude moci porazit další domácí legendu a tím získat znovu o něco víc fanoušky v japonsku na svou stranu. Z dálky bych řekl, že přesně tenhle význam vidí i promotér Rizinu, což znamená, že by si z našeho borce velmi rádi vychovali opravdu velkou hvězdu.

Drže tedy Jirkovi palce a těšme se na jeho další zápas 17.4.!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here