Další placená akce – další velká rána pro hlavní kartu. Včera večer vyšlo najevo, že Max Holloway nemůže nastoupit k titulovému zápasu v sobotu na UFC 226. Dúvodem jsou problémy spojené s otřesem mozku.

Šampion pérové váhy navštívil v pondělí nemocnici a o den později se už cítil lépe. Sám za sebe chtěl zápasit, ale jeho tým mu to rozmlouval, až nakonec došlo ke zrušení. Zde je kompletní vyjádření.

„Maxův tým a personál UFC si všimly, že Max není od minulého týdne v normálním stavu. Mnohým to bylo zřejmé, když sledovali jeho rozhovory a vystoupení na veřejnosti v posledních dnech.

Měl symptomy podobné otřesu mozku ještě předtím, než začal shazovat, a tak byl v pondělí přijat na pohotovosti, kde si ho nechali přes noc na pozorování. Prvotní vyšetření byla v pořádku a Max byl v úterý odpoledne propuštěn. Jenomže symptomy nadále pokračovaly.

Max bojoval se svým týmem, aby mohl nastoupit k zápasu. Další den ukázal nějaké zlepšení, ale stejně u něj zůstaly příznaky. Po veřejném tréninku tvrdě usnul a nešlo ho skoro vůbec vzbudit. Když se probral, tak mu blikalo před očima a mumlal.“

Ortegův tým nyní čeká na náhradu, ale pokud nepůjde o titulový zápas, pravděpodobně nabídku nepřijme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here