Viktor Pešta má dnes před sebou možná největší zápas své dosavadní kariéry. V Jekatěrinburgu se totiž v hlavním taháku galavečera RCC 3 postaví tváří v tvář Alexanderu Emelianenkovi.

Již od vyhlášení tohoto utkání se na českých sociálních sítích strhla lavina komentářů, z nichž drtivá většina přeje Peštovi velký úspěch. Samotný český bojovník se na souboj připravoval velmi zodpovědně, tréninkový kemp si pochvaloval a i prostřednictvím svých „embedded“ videí dává jednoznačně najevo, že necítí extra velkou nervozitu, ba naopak.

Pro Peštu to bude již čtvrtý zápas po propuštění z UFC. Zatím vše vyhrál přesvědčivě a pakliže by byl úspěšný i proti Fedorově bratrovi, dveře do nejprestižnější organizace se mu znovu mohou otevřít. Jenomže Alexander Emelianennko je velice tvrdý oříšek k rozlousknutí.

Tři roky nevstoupil do klece MMA a místo toho si nějakou dobu odseděl ve vězení za sexuální napadení. Po propuštění je úplně jiným bojovníkem. Čtyři zápasy od září 2017 – čtyři výhry na KO nebo TKO. Naposledy rozmlátil ciferník bývalému dlouholetému bojovníkovi UFC, Gabrielu Gonzagovi (květen 2018).

Sledujte níže minisérii, kterou Viktor Pešta se svým týmem natočil v Rusku, a zároveň si můžete pustit rozhovor, který český bojovník poskytl před pár dny Ondřeji Novotnému zde na Fight Club News.

Galavečer Pešta vs. Emelianenko vysílá živě O2TV Sport od 17:00.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here