„The Reaper“ zvládl o víkendu další těžký zápas, ale opět to nebylo bez újmy. Tentokrát si proti Yoelu Romerovi zlomil během utkání ruku, takže i přes pozitivní výsledek bylo hned jasné, že Robert Whittaker bude chybět nějakou dobu.

Má však pro všechny své fanoušky dobrou zprávu, protože se jedná o čistou zlomeninu, takže pokud nenastanou nějaké jiné komplikace, bude rekonvalescence poměrně snadná.

„Zlomil jsem si ji nejlíp, jak jsem mohl. Takže by to mělo být v pohodě. Půjdu na operaci, potom mě čeká rehabilitace a potřebuju zesílit. Chci zápasit ještě před koncem roku.“

Whittaker si úplně přesně nepamatuje, kdy si ruku zlomil, ale nikdy se mu podle jeho slov ještě nestalo, že by ji vůbec necítil nebo ji nemohl zatnout. Takže do jisté míry je to pro něj novinka, i když je pravdou, že zranění se mu vůbec nevyhýbají.

Když měl v únoru obhajovat titul proti Lukeu Rockholdovi v Austrálii, postihla ho hned série problémů, které mu znemožnily nastoupit. Z provozu ho nakonec vyřadila infekce. Rodina, přátelé a tým trenérů mu tehdy doporučili, aby se ani nepokoušel o nastoupení k zápasu. Do toho jej ještě trápil hamstring a předtím v prvním utkání s Romerem si hned v úvodu zranil nohu.

Na jeho návrat ovšem budou diváci netrpělivě čekat, protože se stal jejich miláčkem. Dalšími soupeři by mohli být Kelvin Gastelum nebo Luke Rockhold.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here