Rory MacDonald: “Myslím, že UFC udělalo chybu, když me nechali jít. V Bellatoru jsem šťastný.” ”

MacDonalda se jako další střetne s vítězem zápasu o titul mezi Douglasem Limou a Lorenzo Larkinem, který se uskuteční 24. Června v legendární MSG na největším turnaji Bellatoru vůbec. Rory podepsal smlouvu s Bellatorem minulý rok v srpnu. Při jeho debutu v Bellatoru na posledním turnaji v Londýně (Bellator 179) si vedl skvěle a s velkým přehledem porazil nebezpečného Paula Daleyho. Tímto výkonem dal jasně najevo, že je ve své nejlepší formě a že si ho UFC nemělo nechat ‚utéct‘.

“Určitě jsem hodně lidem otevřel oči. Jsem si jistý, že to stejně cítí i vedení UFC. Jsem však tam, kde jsem a plánuju předvádět stejné výkony, jako ten poslední a uvidíme, kam nás to při jednání smlouvy vezme. Každopádně jsem teď v Bellatoru šťastný a doufám, že jsou i oni spokojení  semnou. Předpovídám, že budeme mít dlouhou spolupráci.” 

“UFC si musí dávat větší pozor na to, jak jim některé věci jen tak utíkají mezi prsty. Myslím, že to, jak mě nechali jít, byla hloupost. Chyba, z které těží Bellator.” 

Rory byl s organizací a tím, jak si Bellator s turnajem poradil velmi spokojený.

“Bylo to fantastické. Byl jsem velmi spokojený. Vše proběhlo hladce a pohodlně. Pravděpodobně nejlepší ‚proces vážení‘, kterým jsem kdy prošel. Nemusel jsem tak dlouho trpět, běhat všude kolem a řešit jiné věci.” 

“Stejně to bylo s médii. Respektovali mé potřeby v průběhu,fight weeku‘ a zároveň vše zvládli dobře odpromovat. Pracovali jsme společně a zvládli jsme to dobře. Byl jsem s pokojený s tím, jak se mnou zacházeli a jak se ke mně chovali.” 

(The MMAHour)

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here