Šampión Tomáš Deák na OKTAGON 10 v O2 aréně!

Organizace OKTAGON MMA právě představila naprostou bombu a velké jméno pro OKTAGON 10 v O2 aréně!

Na jubilejním desátém turnaji organizace se nepředstaví nikdo jiný, než dvojnásobný šampión prestižní evropské organizace Fight Nights, Tomáš Deák (18-9).

Na vrchol a tedy k titulu šampióna se dostal tou nejtěžší možnou cestou. Krůček po krůčku a skrze nabitou pyramidy. Dokonce se mu povedlo získat srdce a uznání ruských fanoušků, když ve velkém stylu válcoval domácí borce. Statistika šesti KO a osmi submisí v bantamové váze hovoří za vše!

Svůj titul naposledy obhájil před domácími fanoušky v Bratislavě a byla to pořádná show. Podle přítomných fanoušků a novinářů se jednalo vůbec o ten nejlepší zápas v historii slovenského MMA.

O Deáka se nyní tahají i prestižní světové organizace jako RIZIN, One Championship a v zástupu zájemců nechybí ani americká UFC.

„Pro domácí scénu je to událost, jaká tady ještě nebyla. Máme tady šampióna jedné z nejprestižnějších světových organizací, který bude bojovat u nás doma, tím myslím celé Československo. Tahle příležitost už možná dlouho nebude, protože je velmi pravděpodobné, že bude Tomáš pokračovat dál do světa. Je velká naděje, že půjde přímo do UFC. Jsme hrozně rádi, že se něco takového podařilo a těšíme se na to!“ reaguje na velkou událost promotér OKTAGONu Pavol Neruda.

Na turnaji OKTAGON 10 se Tomáš Deák představí po boku bývalého šampióna Bellatoru Attily Végha, Gábora Borároše, Miloše Petráška, Piráta Krištofiče, Davida Kozmy a dalších elitních bojovníků a hvězd organizace.

OKTAGON 10 – 17. 11. v O2 aréně!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here