Sean O’Malley o svém zranění: „Noha mě od zápasu bolí takřka nonstop, naštěstí není zlomená.“

V noci, ze soboty na neděli, jsme byli svědky zrodu nové hvězdy. Tedy aspoň vycházející.

Sean O’Malley alá „Cukřík“ si ve svém zápase s Andrem Soukhamthathem získal mnoho fanoušků a navíc předvedl, že i s ohledem na svůj věk vážně umí.

Kvůli zranění nohy nemohl ani dokončit zápas na nohou a nedokázal se postavit ani k po-zápasovému rozhovoru s Joe Roganem. Nakonec to nebylo ani na škodu a celému jeho vystoupení tím udělal zlatou – nevšední – tečku.

„Noha mě od zápasu bolí takřka nonstop, naštěstí není zlomená. Prý jsem jí měl ale trošku nalomenou už před zápasem a proto to tak dopadlo. Můj styl boje zahrnuje spoustu různých kopů, a proto moje nohy často trpí,“ říká Sean O’Malley v show The MMA Hour.

„V prvním kole jsem mu nohou natrefoval koleno a poprvé jsem ucítil bolest a nějaké zranění, v druhém ještě víc, no a na konci třetího už jsem nemohl ani stát. Každopádně v návalu adrenalinu jsem se za každou cenu snažil zvednout a chtěl s ním bojovat ve stoje.“

„Z toho, co jsem od doktorů pochopil, by bylo lepší, kdyby se ta noha zlomila úplně. Líp by se to hojilo. Zrovna mířím na kontrolu a uvidíme, co řeknou. Teď chodím o berlích.

„Mým stoprocentním cílem je teď plně doléčit tu nohu. Nechávám jí v klidu, jím zdravě a dodržuju určitý režim, který mi zaručí co nejrychlejší a nejlepší léčení. Chci se vrátit k tréninku a prakticky na nic jiného nemyslím.“

Snad se noha co jak nejrychleji uzdraví a rozjezdu hvězdy nebude nic bránit. Hlavně to neuspěchat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here