Shrnutí 5. ep OKTAGON Výzva III – Bleskové vítězství a stěhování do Karlových Varů

Pátá epizoda začala pěkně zostra, zápasem! V posledním čtvrtfinálovém duelu nahradil zraněného Ronalda Paradeisera „černý kůň“ série Matůš Arpáš. Toho hned po dvou dnech od vstupu do show čekal český Michal Konrád.

Arpášovou největší zbraní byl grappling a brazilské jiu-jitsu, hlavním úkolem Konráda tady bylo, udržet zápas v postoji. To se mu však nepovedlo. Zapomněl na rady trenérů, zvolenou taktiku a hned po pár desítek sekundách se dostal do pasti. Arpáš mu na zemi chytil nohu, nasadil páku na koleno a byl konec.

Stav série srovnán na 2:2.

Z Bratislavy do Karlových Varů

Po sérii čtyř čtvrtfinálových zápasů se celé skvadra i společně s trenéry přesunula do lázeňských Karlových Varů a je to vůbec poprvé, co se OKTAGON Výzva bude odehrávat také v České republice. Český tým byl ze změny prostředí nadšený, u Slováků už to takové radovánky pochopitelně nebyly.

Jelikož je stav série po čtvrtfinálových zápasech 2:2, nebylo o složení semifinálové čtyřky třeba rozhodovat.  O rozdělení Azize Dauliatova, Jakuba Dohnala, Karola Ryšavého a Matůše Arpáše do zápasových dvojic pak měla rozhodnout trenérská výzva. Ta se tentokrát uskutečnila v místní sklárně, kde bylo úkolem vyrobit co jak nejlepší napodobeninu půllitru. Čtyři finální produkty hodnotila osmička bojovníků. Ti se celkem jednostranně shodli na výtvoru Ilji Škondriče.

Semifinálové karty tedy do rukou dostali slovenští trenéři. Ti rozhodli spojit podobné zápasové styly. „Bitvu postojářů“ předvedou Karol Ryšavý s Azizem Dauliatovem a „grapplerské klání“ představí Matůš Arpáš s Jakubem Dohnalem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here