SIMPLY THE BEST 10. – HUTNÍK ZKUSÍ OBRAT WAMBU O SVĚTOVÝ TITUL

Když se naposledy Nicolas Wamba zvaný „junior“ představil fanouškům v Praze, tak moc radosti neudělal. Předvedl zkušený výkon, dobrý, až nečekaně dobrý pohyb na nohou a sem tam přesný výpad.

Bohužel to v ten den přesně stačilo k tomu, aby v souboji o titul MS organizace WKN porazil agresivnějšího a aktivnějšího, ale také menšího a bohužel méně zasahujícího Petra Vondráčka.

Nyní měla na řadu přijít odveta. Petr se však při přípravě v Thajsku zranil a tak je tady vyzyvatel jiný a doslova senzační.
Ondřej SPEJBL Hutník začínal svou kariéru ve váze pod 70kg, aby jak sám řekl se postupně prožral až do té supertíhy. A právě v ní nyní nastoupí ke svému prvnímu zápasu a hned takto důležitému.

Pozvánka na vážení borců

Wamba je velmi zkušený borec, který má za sebou spousty tvrdých zápasů a také organizaci WKN, která jej bude jistě i v tomto zápase bodově „chránit“. Dá se tedy čekat, že Hutník musí zvítězit jasně, ne-li před limitem.
To vše si však domácí borec uvědomuje a burcuje fanoušky – „udělám maximum možného. Půjdu po něm celé tři kola a když mi lidé pomohou a budou dostatečně slyšet, tak věřím, že jsem schopen jej během tří kol poslat k zemi!“ – nechal se Hutník slyšet během komentování přímého přenosu na O2 sport.

Turnaj se odehraje 15.4. v pražském TOP Hotelu a lístky poměrně rychle mizí!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here