SIMPLY THE BEST 10. – NGUYEN vs. HADZIMA

Jeden z prvních zápasů, který se divákům 15.4. v Top Hotelu představí může být zároveň jedním z nejzajímavějších pro oko.

nguyen

Tomík Nguyen 6-1 vlétl v loňském roce na domácí scénu několika dobrými výkony, které vygradoval na turnaji v Liberci a následně Jesenici. Nejen, že byly jeho zápasy vítězné, ale byly především velmi zábavné a atraktivní. Nguyen je žákem Viktora Petrlíka a ukazuje jak moc je mu vlastní určitá hravost, kterou právě Petrlík vštěpuje svým borcům. Navíc zlepšil pod vedením Luboše Šudy ruce a začíná být svým soupeřům opravdu nebezpečným.

hadzima

Tentokrát však narazí na koncentrovanou sílu, tvrdost a vytrvalost, kterou v sobě snoubí Samuel Hadzima 15-7. Ten v praze poměrně bez problémů porazil Bytyqiho, když v prvním kole jej už málem posadil na lopatu a má za sebou i titulové zápasy. A byť třeba v duelu se skvělým korejcem doma prohrál, tak toho neuvěřitelně snesl a vydržel celých 5 kol.

Hadzima je zkušenější a měl by být favoritem zápasu. Jde o to jestli jej dokáže Ngueyn svým neortodoxním stylem rozhodit a zasahovat z ústupu do kterého bude pravděpodobně hnán. Tak či onak by to měl být skutečně jeden z nejpohlednějších zápasů večera!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here