SIMPLY THE BEST – KRÁL “GORILA” SE VRACÍ DO AKCE

V různých vlnách se pohybuje kariéra jednoho z nejoblíbenějších bojovníků domácí scény, který většinu svých úspěch nasbíral ve váze do 77kg.

Josef „Gorila“ Král (8-6) se poté co nejprve vynechal dva roky převážně kvůli zranění přesvědčil o tom, že návraty v MMA nebývají jednoduché a v říjnu 2015 prohrál s Lovro Vrkičem, kterého pár měsíců předtím dovedl jako cornerman k vítězství nad Eminem Sefou. Král dělal v zápase velké taktické chyby a byť se zdálo, že musí duel jasně ovládnout, tak se během úvodních minut vyšťavil tak, že při nástupu do třetího koloa již nebyl schopný vlastně ani zvednout ruce a zákonitě musel přijít špatný konec.

kral

Po dalším půl roce však přichází další pokus o návrat a také opět snaha jít o váhu níže, byť se bude jednat o meziváhu do 73kg.
Ivica Jakopic (5-8) z chorvatska se zdá být zajímavou výzvou. Je to borec na krátké tratě, který pouze jedno ze svých 13 utkání na sherdogu doběhnul až do časového limitu. Jinak jsou to ukončení na obě strany převážně v prvním kole.

Král je nyní na vlně, která padá dolů. Po čtyřech výhrách, které znamenaly i zisk titulu GCF nad Poborským má za sebou nyní dvě porážky s Lainzem a Vrkičem.
Další prohra by možná znamenala definitivní konec. Naopak vítězství by jej vrátilo do hry a možná by se dostal i k zápasu o který enormně stojí – duelu s libereckým Malachem.

Ta či onak Gorila bude součástí hlavního programu celého večera a vy se můžete těšit na jeho zápas neb o zábavu tu nebývá nouze!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here