ŠKVOR vs. MOŽNÝ už zítra!

(@zdroj twitter Glory)
Vážení Škvor vs. Možný (@zdroj twitter Glory)

Pikantní česko-slovenský souboj se uskuteční už zítra v Rotterdamu na Glory 51. Debutant Daniel Škvor vyzve slovenského bojovníka Tomáše Možného v hlavním předzápase celého galavečera. Jako největší hvězda se pak představí, dnes už legendární, Badr Hari v souboji s Hesdym Gergesem.

Zbývá už pouze jediný den do prestižního souboje na turnaji Glory. Prestižní bude hlavně pro české a slovenské diváky, protože se na jedné kartě vůbec poprvé v historii představí český i slovenský zápasník. V tomhle případě se navíc Čech a Slovák postaví proti sobě, a to v hlavním předzápase nejslavnější kickboxerské organizace na světě.

Daniel Škvor jede na vítězné vlně, při které zvládl i titulový zápas o mistra světa WAKO PRO a díky těmto výsledkům dostává možnost nakouknout do Glory, kde ho přivítá světový a evropský šampión WKU Tomáš Možný. Ten to má zatím ve věhlasné organizaci 1-1. V dubnu roku 2016 porazil na body Cihada Kepeneka a v roce 2017 prohrál na body s Jhonatem Dinizem. Ještě před svým debutem nám Škvor sdělil dojmy z přípravy a také z prostředí organizace Glory:

Příprava proběhla tradičně i se soustředěním v Holandsku, mám kolem sebe pořád stejný tým lidí, každý umí něco a pak jde jen o to, abych si to uměl poskládat. Celkově se tu o nás Glory stará dobře, nikde jinde jsem nic takového nezažil. Dostal jsem sportovní tašku, oblečení, dost velké diety a podobně. Celková organizace super, je to tu jiný level. Na zápas se těším stejně jako na každý jiný, ale ta opravdová exploze přijde vždycky, až když stojím v ringu. Tomáše Možného dobře znám, dokonce jsme spolu trénovali. Určitě bude mít dobrou kondici a rozhodně to nebude nic lehkého.“

Obrovským tahákem je hlavní zápas večera, ve kterém se představí jedno z nejslavnějších a také nejdiskutovanějších jmen kickboxerského světa Badr Hari. Ten už za sebou jeden souboj v Glory má, v prosinci roku 2016 se utkal se šampiónem těžké váhy Ricem Verhoevenem, se kterým prohrál technickým KO. Někdejší šampión těžké váhy organizací K-1, Showtime a finalista K-1 Grand Prix se střetne s nebezpečným Hesdym Gergesem. Oba už se v ringu jednou potkali, bylo to v roce 2010 v rámci organizace Showtime, Hari svého soupeře knokautoval, ale poté přišel jeden z jeho „pověstných“ blikanců, kdy kopl ležícího Gergese a byl diskvalifikován, tudíž vítězství připadlo soupeři.

(@zdroj combatpress.com)
Badr Hari na vážení (@zdroj combatpress.com)

Za pozornost rozhodně stojí i další debut, který zažije Mohammed „The Destroyer“ Jaraya. Původem marocký zápasník je bývalým šampiónem organizace Enfusion, vyznává agresivní styl, neustále se tlačí dopředu a jeho zápasy rozhodně nenudí. Jeho první překážkou v novém působišti bude Miles Simson.

(@zdroj glory.com)
Fightcard Glory 51 (@zdroj glory.com)

Celý galavečer můžete sledovat na placeném streamu Glory. Tady je odkaz: http://glory.inplayer.com.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here