Stěhování UFC232: Jon Jones opět testován pozitivně, zápas ale bude!

UFC 232 se stěhuje z Las Vegas do Los Angeles kvůli Nevadské atletické komisi.

Zní to divně, důvod? Jon Jones a jeho další pozitivní test. Tentokrát je v tom Jon ale asi nevině. Každopádně (9. prosince) podstoupil test, na který došly opravdu zvláštní, ale pozitivní výsledky. V jeho krvi totiž zůstaly zbytky látky, na kterou ho nachytali minulý rok, po zápasu s Cormierem.

Zápas ale bude! Nevadská atletická komise (Las Vegas) si to sice na triko nevezme. Pouze v případě, že by se zápas odložil a s Jonem proběhlo slyšení. Ale dobrá zpráva, v Kalifornii Jonovi licenci a povolení bojovat dají. Proto se celý UFC 232 ansámbl stěhuje do Los Angeles. Třeba i díky tomu, že se za něj přimluvila USADA a další lidé, zodpovědní za anti-dopingové testování ve sportech.

Reakce Jona Jonese

„Velký šok pro nás všechny. Uronil jsem slzy, protože cítím tu frustraci fanoušků a udělám vše, co budu moct, abych si to napravil aspoň u některých z vás. Jen vás chci všechny ujistit, tohle není chyba, kterou jsem udělal já.“

„Soustředím se na dosažení mého ultimátního cíle – znovuobsazení trůnu polotěžké váhy. Ochotně jsem podstoupil každé testování s USADA, které vedlo k zápasu a oni sami potvrdili, že jsem čistý sportovec. Ze srdce děkuji Kalifornii, která zápas umožnila.“

UFC do tohoto zápasu a Jona Jonese investovala velkou sumu, a proto udělají vše, co bude v jejich silách, aby to hladce proběhlo.

Snad už tomuto zápasu nic cesty nezkříží a my se vytoužené odvety konečně dočkáme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here