Stephen Thompson hodlá ‚vyškolit‘ Tilla

I navzdory tomu, že vyhrál pouze jediný zápas s bojovníkem elitní desítky, je Darren Till (16-0-1) považován za vycházející hvězdu a budoucího šampiona welterové váhy. Boom kolem něj je opravdu obrovský a ruku na srdce, kdo mu nefandí?

Každopádně teď o víkendu ho čeká Stephen ‚Wonderboy‘ Thompson.

Tendvakrát vydržel 25 minut s šampionem Tyronem Woodleym a porazil nejednoho elitního bojovníka. Tillovi plánuje ukázat, že v MMA jsou určité levely a vítězství nad Cerronem nezaručuje úspěch proti všem ostatním.

“Jsem tady, abych fanouškům a celému světu ukázal, že v MMA jsou určité levely. Uvidíte, že mezi prvním a osmým mužem v žebříčku je veliký rozdíl. Já dokážu, proč jsem číslo jedna.“

“Já vím, že všichni mí soupeři to ze začátku zkoušeli v postoji, nakonec ale každý z nich musel jít pro takedown. Stejné to bude i s Tillem. Prý chce dokázat, že je lepší v postoji než já. Na tohle se jen usmívám a doufám, že se o to vážně pokusí.“

UFC Fight Night v Liverpoolu s hlavním zápasem Thompson vs. Till se uskuteční už tuto neděli. Vy ho s námi – konečně v normálním čase – můžete sledovat v pražském baru Expats. Více Info zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here