Brazilská karta UFC 224 dostává další velký zápas, který bude sekundovat hlavnímu taháku Nunes vs. Pennington. Před pár týdny se spekulovalo o souboji Dos Anjos vs. Covington a nyní je to hotová záležitost.

Colby Covington prakticky nikdy nezavře pusu a jeho návrat do Brazílie bude jistě pikantní, protože po vítězství nad Demianem Maiou v říjnu prohlásil o Brazilcích, že to jsou „odporná zvířata“. Je tedy víceméně jasné, jaké ho čeká přivítání, ale Covington přijímá roli záporáka s otevřenou náručí, obzvláště když bude mít možnost zápasit o prozatímní titul.

„Můžete mu říkat prozatímní, ale každý ví, že se Woodley nevrátí, pokud budu mít pás já. Navíc mi platí, jako kdyby to byl titulový zápas.“

Covington si vždy hodně věří, ale zatím se má o co opřít, protože vyhrál posledních 5 zápasů a shodou okolností bude v Brazílii potřetí v kariéře a podruhé v řadě. Bezpečnost má v této zemi podle všeho zajištěnou. Nicméně proti němu se postaví Rafael dos Anjos, který po přesunu z lehké divize do welterové získal 3 výhry, naposledy nad Robbiem Lawlerem po 5 kolech.

UFC 224 se koná 12. května v brazilském Riu de Janeiru. Kromě jiných se také představí Jacaré s Gastelumem či Belfort s Machidou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here