Tony Ferguson má za sebou operaci

Otázka, jestli a kdy se spolu utkají Tony Ferguson a Conor McGregor o titul nesporného šampiona v lehké váze, se na nějakou dobu odkládá. El Cucuy je totiž zraněný a rozhodl se problém řešit operací, kterou už má za sebou.

Tuto informaci přinesla Fergusonova manželka na svém soukromém Instagramu, ale momentálně se neví, jak závažné bylo jeho zranění lokte. Nicméně plány na další titulový zápas dostávají červenou na několik měsíců.

K jasnému zamyšlení je určitě situace, o jakém soupeři pro Fergusona se bude vlastně hovořit. Na jedné straně je legitimní vyzyvatel Khabib Nurmagomedov, který ale má před sebou Edsona Barbozu na UFC 219, jež uzavírá letošní rok. Ve hře je určitě bývalý šampion Eddie Alvarez, který svedl válku s Justinem Gaethjem na UFC 218 a vyhrál na KO v boji označeném za kandidáta na zápas roku. Zapomenout se ale rozhodně nesmí také na spojovací titulový duel proti Conoru McGregorovi, který by byl asi variantou číslo jedna, kdyby bylo všechno kolem irského bojovníka jasné, a to není. Ačkoliv už teď alespoň víme, že chce určitě bojovat v roce 2018.

Nurmagomedov vs. Ferguson je zápas, který se UFC snažila dát dohromady před dvěma lety, ale nejprve byl kvůli zranění vyřazen Nurmagomedov a při dalším pokusu zase Ferguson. Letos to mělo vyjít na UFC 209, ale Khabib se kvůli hospitalizaci nedostavil na vážení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here