TRÉNUJTE S HVĚZDAMI MMA – JEDINEČNÁ ŠANCE V ČR

Fantastickou lahůdku si připravili chlapci z RK Valetudo Znojmo, když dali dohromady to nejlepší co se dá sehnat v čechách a na slovensku a nabízejí tuto možnost všem zápasníkům a fanouškům MMA!!

Soustředění pod vedením 2 polských trenérů, Lukasze Bosackiho(brown belt – BJJ, trenér klubu MMA Witkowo) a Roberta Kolskiho (4.DAN v judu, trenér v Roger Gracie Academy Londýn) a samozřejmě domácího profi zápasníka a trenéra Rudolfa Kříže. Camp bude zaměřen z 50% na techniky a 50% na sparringy. Trenér Robert Kolski je velmi uznávaným trenérem v Anglii, Francii a okolních státech. Jeho tréninky navštívil i všem známý GSP. Určitě to zaručuje nové zkušenosti pro všechny zúčastněné. Lukasz Bosacki je známý polský trenér, rozhodčí, promotér a také organizátor Slugfest management campů, které jsou českým zápasníkům známé.
Camp bude rozdělen do dvou skupin, každá skupina bude mít 2 tréninky denně. V první skupině se sejde skoro 30 bojovníků do 80 kg a 7 bojovnic. V této skupině se zúčastní známá jména na české MMA scéně. Například Jaroslav Jukebox Pokorný, David Dvořák, Ondřej Skalník, Radek Kříž, Jakub Pigan, Václav Šťastný, z žen Magdaléna Šormová nebo polská nadějná bojovnice Aleksandra Milczarek, která 30.6.2014 získala stříbrnou medaili z amatérského MS v MMA, které se konalo v Las Vegas.

V druhé skupině nad 80 kg, která bude také čítat kolem 30 fighterů, budou trénovat také velice známá jména, jako: domácí Ruda Kříž, Michal Vostrý, Petr Beránek, Martin Burkot, Michal Lebduška, všem známý slovenský trenér a zápasník Ilja Skondric a dále GCF šampioni Matěj Kuzník, Miro Štrbák, Patrik Kincl, Jiří Denisa Procházka, GCF šampion a UFC fighter Viktor Pešta. Z klubů, které se zúčastní tohoto největšího campu v ČR to budou např. samozřejmě borci z domácího Valetudo – RK Znojmo, dále nejvyšší účast z ostatních klubů bude mít GOOD LUCK GYM Hradec Králové, dále MMA Brno, Jetsaam gym Brno, Penta Gym Praha, OFA Bratislava a další..
Celkově se zúčastní 15 klubů z ČR, Slovenska a Polska. Camp se bude konat přímo v gymu klubu Valetudo – Rk Znojmo v MediFitness ve Znojmě, k dispozici bude octagon, cca 300 m2 tatami, 30 m tréninkové stěny k nácviku práce u klece.

Samozřejmostí je týdenní menu s energetickou hodnotou pro náročný dvoufázový trénink fightera, připravený ze zdravých a výživných surovin! Tímto se připravíme na novou sezónu, se zahraničními trenéry a hlavně s možností kvalitních sparring partnerů přímo u nás v České republice.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here