Tyron Woodley: Covington si titul nezaslouží, ale pokud si to UFC přeje, neodmítnu

Tyron Woodley o víkendu potvrdil, že je opravdovým králem welterové váhy. Darren Till neměl v zápase vůbec žádnou šanci a souboj skončil submisí ve druhém kole. The Chosen One se nevyhýbá žádné výzvě a potvrdil, že další v řadě může být Colby Covington.

The Chaos byl držitelem prozatimního pásu váhy do 77 kilogramů. Kvůli zranění mu však UFC titul odebralo, což samozřejmě nesl velmi nelibě. Woodley si myslí, že nepopulární bouřlivák si šanci nezaslouží, ale pokud to UFC chce, s radostí nakope zadek dalšímu mladíkovi.

„Svojí šanci měl. Nechal Darrena Tilla, aby ho předběhl. Čekal na lepší podmínky a vyšší plat. Budu zápasit s kýmkoliv. Jsem nejlepší na světě a každého přejedu. Ať je to Covington, Usman či Robert Whittaker (šampion střední váhy, pozn. redakce). Kdokoliv bude chtít, budeme zápasit“.

Woodley zatím nezveřejnil jméno, ale Colbyho nemůže jen tak vynechat.

„Netvrdím, že s ním budu bojovat, protože si to dle mého nezaslouží. Měl šanci tu v sobotu být. Posral to, jestli mám být upřímný. Pořád vykládal spoustu věcí, ale když jsem se ozval, byl ticho. Ztrapňuje to celý sport, ale jestli je další v pořadí, nemusíte mě přemlouvat, abych ten souboj vzal. Uvidíme. Čím více zápasím, tím lépe se cítím. Takže chci zůstat aktivní a pokud je listopad datum, které očekáváte, jsem připraven“.

T-Wood je nejaktivnějším šampionem. Sobotní výhra byla jeho čtvrtou obhajobou. Na místo krále se dere spousta talentovaných mladíků, ale The Chosen One má jiné plány a chce držet pás šampiona ještě dlouhou dobu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here