UFC 195 – SKVĚLÝ START ROKU 2016

Začněme na začátku.
Duffy vs Poirier byl na turnaji již jako vrchol prvních předzápasů, které jsou k vidění zdarma na Fight Pass. A opět se ukázalo, že DW a Lorenzo jsou lišáci. Tento zápas údajně zlomil rekord ve sledovanosti na Fight Pass a letos můžeme očekávat, že bude Fight Pass hodně protlačován a že se UFC snaží daleko rozšířit okruh předplatitelů.

Samotný zápas byl velmi atraktivní a zajímavý. Nicméně Duffy jako kdyby bral vše na lehkou váhu. Směrem dopředu mu to šlo především v prvním kole skvěle, ale druhé a třetí se nechal vzít na zem a jeho aktivita byla slabší. Na konci prvního podcenil obranu na zemi a inkasoval loket, který možná o mnohém rozhodl, neb postupně zavíral jeho levé oko.
Dustin předvedl velmi koncentrovaný výkon a po zásluze vyhrál.

Na hlavní katě předvedl Ortega skvělou otočku proti Brandaovi. Ten vedl jasně, ale udělal jednu chybu a skvělý černý pás v BJJ od rodiny Gracie rozhodl ze zad oblíbeným trianglem. Koneckonců přezdívka „T-city“ je poměrně jasná. Ortega zůstává neporažen s bilancí 10-0.

Miočič potvrdil, že je opravdu skvělý a za 54 vteřin zbořil sen Arlovského o titulové šanci. Ten se teď bude muset celkem jistě prokousávat znovu přes minimálně dva až tři soupeře, než se šance naskytne znovu.
Miočič dostal šanci okamžitě po zápase přislíbenou a bude tedy čekat na to s kým si pozápasí ve své první titulové šanci.

No a hlavní zápas prostě představil to v co jsme doufali. Bylo to MMA v kostce a fotka, kdy těsně po zápase jsou nejprve oba vedle sebe zavěšeni na pletivo a následně zvedá Lawler ruku Conditovi a oba sklízejí potlesk mluví za vše.

UFC 195: Lawler v Condit

Vítězství by si zasloužili oba. Nicméně bodoví dali ve dvou případech 3 kolo Lawlerovi a to rozhodlo.

scorkarta

Condit se i na tiskovce zmiňoval o tom, že mohlo jít o jeho poslední zápas. Je faktm že jestli mu DW nedá odvezu, kterou Lawler okamžitě po zápase nabídnul, tak se může klidně stát, že to byla jeho poslední šance a zdá se, že na to už by veterán síly neměl. Především psychické.

UFC 195: Lawler v Condit

Celkově si diváci turnaj opravdu užili a poslední zápas byl atmosférou neskutečný! Prohrou je tento turnaj pro JacksonWinklejohn akademii, která prohrála oba hlavní zápasy a společně s porážkou Ceroneho jde o tři velké prohrané zápasy ze čtyř v řadě. Jediné důležité vítězství zapsal Overeem se Santosem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here