UFC 197 + ENFUSION – OHLÉDNUTÍ A CO BUDE DÁL S CONOREM A UFC 200?

Jon Jones zamával na Daniela Cormiera při odchodu z oktagonu „fakáčem“ a s úsměvem pak tvrdil, že je potřeba udržovat rivalitu.

Jeho výkon byl… no profesionální. Naprosto soustředěný a na jistotu a s přehledem provedený. Obávanou nohu, kterou OSP láme soupeře prošlápnul tolikrát, že ji OSP téměř nemohl používat a ještě mu zlomil ruku se kterou nemohl OSP poslední dvě kola boxovat. Nicméně i tak mají všichni včetně DC pocit, že Jon může být rád, že to byl tentokrát „jen“ zápas na rozjetí.

A bude Jones VS. Cormier 2. Hlavní tahák na UFC 200? Ještě nevím, řekl DW a Jones do toho trochu kulhal, ale v úterý úž prý půjde trénovat.

To Demetrius Johnson ukázal olympijskému zázraku Cejudovi, že oktagon není žíněnka pro volný styl a přejel jej neskutečným stylem. Následně se řešilo co a koho na tuhle „tryskovou myš“ vytáhnout a vypadá to na odvetu s Cruzem, který jako jediný v UFC tryskomyš porazil, ale o váhu výš

Šampión Pettis už není šampión a vypadá dost bezkrevně. Nezabírá žádná léčba a pohled je to smutný. Barbosa mu málem ukopl nohu, ale na bonus to nestačilo.

Ten shrábnul za výkon večera naprosto zaslouženě Yair Rodriguez, který střihnul nůžky, že si je budeme pouštět jistě celý rok.

UFC 200 a Conor teď straší v hlavě snad všem. Jeden z nejhlasitějších podporovatelů Conora je Rory McDonald, který se jej otevřeně zastal, podpořil a burcuje k jeho následování. Vypadá to, že by se snad mohlo začít mluvit i o zápasnické asociaci, ale zní to skoro až troufale.

Odpískáno ještě není, ale Conor a číslo 200 už k sobě moc nepasují. Navíc DW řekl, že nebude ani v NY a to už by byla pro Conora skutečně rána. A nemylme se. Musí to být pro něj muka sedět někde na Islandu a vědět, že mu karta slábne.

O víkendu měl turnaj i BELLATOR a Benson Henderson se zatím nestal prvním mužem historie, který by byl šampiónem WEC – UFC a právě Bellatoru. Svůj zápas jasně prohrál a bude to zkoušet o váhu níž.

ENFUSION se opět představil v Žilině a opět úspěšně. Organizace naprosto bezchybná, zápasy se povedly a především to jak Páleš smáznul Diendera a Moravčík, který získal titul WMC se zapíše mezi highlighty roku.

Řešit jestli rozhodčí pomohli Pacasovi a nebo jestli pak byl Hron lepší nebo horší je zbytečné. Viděli jsme jiné zápasy, které byly daleko horší a Pacas je sympaťák a kluk, kterému výhru přeji. Udělal maximum a tentokrát se to prostě sešlo.

Stejně tak se cítil okraden Lukáš Dvořák, který po velkém vítězství nad Forsbergem as nečekal prohru s Benkem. Jenže ten si jasně urval první kolo, druhé měl Fuki a třetí dle rozhodčích Benko kopal a to je dle jejich výkladu thaiboxerských pravidel víc, než box Dvořáka.

Kohout jasně přejel na body Garaje a tradičně atraktivní zápas předvedl Šenkýr.

Nyní se můžeme těšit na páteční Košice a turnaj East Pro Fight. UFC má tento týden pauzu a za 14 dní opět v evropsky příjemném čase turnaj z Rotterdamu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here