UFC 224 Nunes vs. Pennington: Skolí Nunes poslední soupeřku? Cyborg čeká

Amanda Nunes (15-4) vs. Raquel Pennington (9-6)

Fakt, že Raquel Pennington bude bojovat o titul bantamové váhy, dosti vypovídá o kvalitě celé divize a jak se za poslední dva roky změnila. Ne že by to nebyla skvělá bojovnice, to nikoliv. Její poslední zápas se ale datuje na listopad 2016, kdy na UFC 205 porazila Mieshu Tate. Od té doby kvůli směsici zranění nic. Voilá, teď se porve o titul v hlavním zápase PPV.

Po sérii čtyř vítězství v řadě tak přichází skvělá příležitost ale zároveň i největší zkouška. Na nepřátelské půdě totiž bude čelit smrtící Amandě Nunes. Ta kromě dvou výher na body s Valentinou Shevchenko své soupeřky pokaždé ukončila. A nutno říct, že nelítostně. V postoji nemá mezi ženami konkurenci a nechybí ani pro Brazilce tradiční jiu-jitsu schopnosti.

Jak už bylo řečeno, pro Pennington to bude pekelně těžká zkouška. Sama totiž nedisponuje žádným KO potenciálem a v souboji s Nunes musí spoléhat na svůj wrestling a houževnatější výkon na zemi.

Známé pravidlo však praví, v MMA nesmíte nikdy nikoho podcenit a i sebevětší favorit může prohrát.

V případě vítězství nad Raquel Pennington už Amanda Nunes nebude mít v bantamové váze žádnou adekvátní soupeřku a pravděpodobně dojde na „mega zápas“ s Cris Cyborg.

Zveme vás na společné sledování celého večera do pražského BBQ baru Expats. Více info ZDE.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here