Každý chce být na kartě UFC 229, jejíž prodeje se mohou vyšplhat k historickým hodnotám díky hlavním taháku Khabib vs. Conor. Nicméně diváci se již teď mohou těšit na návrat charismatického Seana O’Malleyho.

„Sugar“ se velmi rychle stal miláčkem publika poté, co byl objeven na Contender Series v loňském roce. Od té doby dva oficiální zápasy pod UFC – dvě výhry, jedna cena za zápas večera, ve kterém i přes viditelně zraněnou nohu porazil Andreho Soukhamthatha. Po více než půlroce se vrací zpět do klece, tentokrát již pod novou smlouvou, kterou podepsal na čtyři zápasy. Jeho soupeřem bude José Alberto Quiñónez. Ten má na svém kontě čtyři vítězná utkání v řadě.

UFC 229 si bude chtít také podmanit Kevin Lee. Stejně jako O’Malley, i Lee výrazně zapůsobil na UFC při svém posledním zápase, kde zničil Edsona Barbozu a poté prostřednictvím podcastu Joea Rogana dal možnost nahlédnout více do svého nitra. Díky tomu obrátil celou řadu svých haterů na fanoušky a nyní by rád navázal na úspěšné počínání z dubna letošního roku v říjnu. Jeho cílem je Anthony Pettis, ale UFC nic takového ještě nepotvrdila.

„Jsem určitě nejlepší lehká váha. Nejenom to, neustále se zlepšuju. To je důvod, proč jsem se na nějakou dobu vyhýbal médiím. Pracoval jsem na zlepšování svých dovedností. Ať už se UFC rozhodne jakkoliv, jsem připraven udělat váhu na 6. října, i kdyby mi nenašli protivníka.“

Kevin Lee si v tomto ohledu počíná chytře, neboť tuší, že by mohlo dojít k problému v hlavním zápase Khabib vs. Conor a jeden z aktérů by nakonec nemusel nastoupit k utkání. Kdyby byl připraven naskočit za jednoho z nich, dostal by se k souboji, o který stál již delší dobu – ať už s Khabibem nebo Conorem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here