UFC BERLÍN – PROČ SE DNES DÍVAT – ŽIVĚ VE 21h – NOVA SPORT

Dnes máme před sebou další vyjímečnou sportovní událost. Někteří zkušení fanoušci možná trochu brblají, že startovka není tak našlapaná, ale pravda je, že se pořád jedná o UFC a že můžete počítat se zajímavými zápasy, které Vám naservírujeme!

1) předzápasy nabídnout hned tři velmi zajímavé duely. Pro domácí fanoušky je to především Beckan Taiusumov, který začínal na turnajích v Čechách a máme k němu tedy speciální a velmi vřelý vztah, stejně jako on k nám. Jeho Brazilský soupeř je zatím neporažen a duel to může být hodně náročný. Návrat hlásí stájový kolega Gustaffsona – Backstrom, který má velký talent, ale poslední zápas trochu podcenil. A podruhé se v UFC představí Finský bojovník, který tak nadchnul 8 vteřinovým KO ve Stockholmu – Amirkhani.
Tyto zápasy zařadíme pakliže bude přenos krátký.

2) V hlavní kartě je Nick Hein, ale především Peter Sobotta, který má tak trochu naše kořeny a viděli jsme jej jednou v Praze. Navíc pár domácích bojovníků s ním trénuje, takže mu určitě můžeme přát vítězství. Bylo by druhé v řadě po třech prohrách. Sobotta moc šancí nedostává, ale pořád je to velmi nebezpečný borec.
3) Denis Siver asi není sympaťák na pohled, ale má v UFC celou řadu zajímavých vítězství a jeho souboj s Japonským veteránem Kawajirim je střet dvou stylů a očekávám velmi atraktivní zápas.

4) První obhajoba pro Polku a první titulový zápas v Evropě. Její soupeřka je vynikající graplerka a kdyby Joannu dostala na zem, tak ji může řádně trápit. Ovšem Joanna je skvělý striker, který trénoval s Ernesto Hoostem a má výbornou a neortodoxní obranu proti takedownům, takže i ženská bitva přinese dle mého opravdu skvělý zápas!

Navíc na váze bylo hodně osobních útoků a předávání provokativních dárků, takže Joanna pokračuje ve vedení dívčí války naplno a Penne se rozhodně chytla.

Mé tipy na vítěze jsou Jedrzejcyk, Taisumov, Sobotta, Backstrom, Amirkhani a kdybych si měl vybrat šanci na překvapení, tak možná Kawajiri.

komentroasterují: Ondřej Novotný, Marek Lončák

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here