UFC – CONOR NEBO EDGAR?? TO JE OČ TU BĚŽÍ!! + PRACHY PRO BLONDÝNU

A to doslova jak píše titulek. Neb celý zápas byl pouze o jednom muži. Frankie Edgar měl skutečně věren své přezdívce „answer – odpověď“ na vše co Cub do zápasu přinesl a nebylo toho nakonec mnoho.

Edgar jej uválel jak deku na spaní a přes 16 minut zápasu, který trval bez 4sec celých 25 minut jej mastil na zemi. Swanson neměl kudy utíkat a Edgar si tak došel pro dva rekordy. Jednak jeho RNC přišlo až těsně před koncem a je to tedy nejpozdější submise historie UFC a dostal se také na dostřel GSP, který drží rekord v počtu hodin strávených v oktagonu. Celkový čas ma GSP 5:28 a Edgar, který je nyní za BJ Pennem má 5:08 a v dalším titulovém zápase, který jej pravděpodobně čeká se může stát v této bilanci jedničkou.

Edgar poté co měl 6 titulových zápasů ( 5 v leightweight) a tři po sobě prohrál přešel do featherweight, kde měl první duela s Aldemo titul, který na body také prohrál se teď po třech vítězstvích cítí jako jednička. „Nebudu se chovat jako dítě, když to nebudu já, kdo půjde s Aldem o titul, ale vzhledem ke všemu co jsem udělal a dokázal a jak jsem zvítězil bych to měl být já.“

Jasné je, že mimo Conora již nikdo jiný kdo ještě o titul nebojoval a neprohrál v poslední době ve váze nezbývá. Jak moc zajímavé to tedy bude záleží na DW. Ostatně jako vždy.

Conor se k zápasu zatím nevyjádřil a místo toho na twittru řeší jestli si koupit bílý nebo černý Range Rover a nebo rovnou oba ☺

Brad Pickett bohužel dále upadá. Byť si myslím, že jeho zápas s Cuminsem měl být pro něj vítězný, tak je jasné, že jak jsem již jednou psal. Jeho čas v UFC se pomalu nachyluje. Bohužel!

Vyhrál také Barboza, který je v lighweight prototypem skvěle vybaveného zápasníka a s Greenem neměl větší problémy.

No a vyhrál také Ruslan Magomedov, když poměrně bez problémů přeboxoval svého soupeře. Peštův soupeř z prvního zápasu to má tedy 2:0.

50.000 USD dostal za výkon večera Edgar a Oleynik a kráska Vanzant! Uvítání dámy jak má být!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here