UFC Fight Night 115 Rotterdam: Představení hlavní karty, preview hl. zápasu, tipy a video z vážení

UFC Rotterdam
UFC Rotterdam

UFC Fight Night 115 Rotterdam: Struve vs. Volkov

Sláva. Evropský turnaj znamená jediné. Příznivý čas vysílání, tudíž nemusíme nařizovat budíky. Hlavní karta nabídne pouze 4 zápasy, o to větší můžeme čekat podívanou. Nečekejte žádná velká jména, ale atraktivní bojovníky, kteří dychtí po šanci se předvést a získat si nové fanoušky.

Začátek dnes (sobota) 21:00 na Nova Sport 2. Komentovat bude ostřílené duo Novotný/Reinders.

Hlavní karta:

Alexander “Drago” Volkov (28-6) vs. Stefan “Skyscraper” Struve (28-8)

Jeden by to ani neřekl. Stefan Struve je v UFC už něco přes 8 let a celkově stihl už 36 profesionálních zápasů. Zarážející na tom je, že má pouze 29 let. Za dlouhou cestu UFC se však k titulové šanci překvapivě nedostal. Tohle bude vůbec jeho první turnaj, kde se představí v hlavním zápase a jako tahák. Poslední dva zápasy vyhrál a plán je jasný. Dostat se do TOP 5 a zamíchat titulovým mixem. Alexander Volkov si je se Struvem vlastně trochu podobný. Nejen výškou, ale i aktivitou. V jeho 28 letech má na svém kontě 34 zápasů. V UFC je teprve od minulého roku, stihl 2 zápasy a oba úspěšně. Domácím fanouškům může být známý nedávným zápasem s Attilou Véghem, kterého v prvním kole knockoutoval, což bylo jedním z důvodů obdržení pozvánky do UFC.

Bitva dvou velikánů. Struve je se svými 213 centimetry suverénně nejvyšším bojovníkem v UFC . Rovněž je majitelem největšího dosahu paží, který je kuriózně stejný, jako jeho výška, čili 213cm. Volkov je podle Struveho, dá se říct, drobek s jeho ‚pouhými‘ dvěma metry.

Volkov se i přes výškovou nevýhodu bude snažit udržet zápas v postoji a překvapit knockoutem. Struve má na svém kontě 17 vítězství díky submissím a ‚tahat‘ se tedy na zemi by bylo to poslední, co by Volkov zamýšlel.

Tip: Struve

Siyar “The Great” Bahadurzada (22-6-1) vs. “Razor” Rob Wilkinson (11-0)

Bahadurzada, kdysi zvaný jako “Killer“ se postaví neporaženému prospektu Wilkinsonovi z Austrálie. Prognózy napovídají, že tady se 15 minut zápasu nedočkáme. Bahadurzada je bojovník s dynamitem v ruce, který dokáže soupeře na jednu ránu poslat k zemi a ukončit tak zápas. Wilkinson se ze svých 11 zápasů pouze 2x podíval k bodovým. Zbylých 9 vítězství bylo vždy ukořistěno už v 1. kole!

Tip: Wilkinson

Marion “The Bruiser” Reneau (7-3-1) vs. Talita de Oliveira (5-1)

Veteránka Reneau se postaví velké neznámé. Brazilská Talita de Oliveira dostala šanci díky zraněné Germeine de Randamie.

Tip: Reneau

Leon “Rocky” Edwards (13-3) vs. Bryan “Bam Bam” Barberena (13-4)

Zajímavý zápas dvou borců, kteří by se chtěli dostat do TOP 15 divize. Oba jsou v podobné pozici. Získali pár překvapivých a cenných vítězství, avšak díky prohrám ztratili svůj potřebný hype a “momentum“ u fanoušků.

Tip: Barberena

Video z vážení

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here