UFC FIGHT NIGHT VÍKEND – SHOGUNA ANI BISPING UŽ ŠAMPIÓNI NEBUDOU

Nejprve Luke Rockhold, který vedl s Bispingem válku slov předvedl ve druhém kole dva krásné kopy na hlavu, aby otřeseného Bispinga uáhl gilotinou na jednu ruku, což se tedy nevidí. Rockhold vypadal od začátku velmi sebevědomě a ukazuje, že jeho 12 vítězství z 13 zápasů je opravdu pozvánkou k tomu, aby dostal pomalu šanci na titul.

To šanci na onen titul UFC již asi nedostane nikdy jedna z legend tohoto sportu. Shogun se ani nerozkoukal a další z bývalé party Strikeforce OSP (Ovince Saint Preux) jej z ústupu trefil levým hákem a po 20 vteřinách bylo rozhodnuto. Obrovské zklamání pro Shoguna, který se podruhé připravoval se Spejblem na svůj zápas a asi definitivní pozvánka do klubu loučících se legend.

Čtyři porážky z pěti zápasů a vypadnutí z první desítky tak našlapané váhy jako je ta polotěžká je téměř jistě u stále ještě mladého (32 let) ale přeci jen již poměrně opotřebovaného Shoguna pomalu vražedné. Uvidíme, ale nevypadá to moc dobře.

Jinak se dá říci, že vražedné tempo UFC dává sice prostor novým mužům, ale k usledování to již příliš není a z ostatních zápasů si každý musí vybrat jestli má nějakého nového oblíbence ať už z proběhnuvších TUF, nebo z jakéhokoliv jiného důvodu, ale moc známých jmen se opravdu o víkendu neukázalo.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here