Po lístcích se jen zaprášilo, ale nezoufejte, UFC si po delší odmlce vzpomnělo i na Prahu a přišlo s dalším oznámeným zápasem. Tentokrát rovnou hlavním tahákem.

Tím se – tak trochu podle očekávání – stane elitní polský borec Jan Blachowicz, kterého vyzve tvrďák Santos. Zápas vypsán na 5×5 minut.

Veterán Jan Blachowicz je momentálně nejaktivnějším polským bojovníkem UFC. Od roku 2014 stihnul úctyhodných 10 zápasů s bilancí 6 vítězství a 4 porážek. Na svém kontě má skalpy jmen jako Jimi Manuwa, Jared Cannonier nebo Ilir Latifi. Do Prahy si přes hranice kromě fanoušků přiveze také skvělou formu, která sčítá 4 vítězství v řadě a momentálně 4. příčku v žebříčku polotěžkých vah.

Brazilec a sedmička polotěžké váhy, Thiago Santos, je na tom s formou ještě lépe. UFC chce zachytit pozdvižení, které zanechal na nedávném UFC 231, kde v šíleném zápase a pravděpodobně „Kole Roku“ převálcoval Jimiho Manuwu a proto mu dává šanci blýsknout se v hlavním zápase.

23. 2., na historicky „Prvním UFC v Praze“, se rozhodně máme na co těšit. Aspoň tedy, co se hlavního taháku týče. Jak bude vypadat kompletní startovka, to je zatím ve hvězdách a hlavách matchmakerů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here