UFC PŘEPÍŠE SVÉ DĚJINY – ZAČÍNÁ EXKLUSIVNÍ MANŽELSTVÍ S REEBOKEM

Je to historicky druhá největší smlouva, kterou jsme kdy uzavřeli mimo televizních práv, řekl DW a Lorenzo Ferttita. a bylo hotovo.

UFC podepsalo s Reebokem opravdu přelomovou smlouvu, která jednak má zabezpečit zápasníkům větší a stabilnější peníze za sponsoring, ale také jednobarevnost na kterou svět bojových sportů prostě není zvyklý.

Desítky či stovky různých ohozů, triček, trenek a všeho okolo bylo do dnešního dne jednou ze zajímavých věcí a jednotlivé firmy si pečlivě vybírali koho a proč chtějí podpořit.

To vše končí! Bad Boy, Hayabusa, Dethrone, Tapout a zkrátka nikdo jiný si od července 2015 neškrtne a to při žádné oficiální akci UFC a deset dní před ní a nějaký ten den či dva po ní.

Přelomové je také odměňování, které bude nejštědřejší k nejlépe postaveným. Což samozřejmě dává do ruky obrovskou moc tě, kteří vydávají žebříček. Neb jiné peníze dostanete za to, že jste šampión, 1-5, 6-10, či 10 – 15 nebo úplně mimo žebříček.
Borci také mají dostávat 20% ze všeho co se prodá s jejich jménem. UFC říká, že si polepší. Zápasníci to přijímají na nejvyšších pozicích někdy až s nucenou radostí a loajalitou a někdy spíše zděšeně.

Aby to nebylo jednotvárné, tak mají být různé variant všeho a také speciální edice pro ty lepší borce. Nicméně všechno bude reebok a otázka je jestli je možné v jedné firmě (mimochodem vlastněné skomírajícím adidasem) vyrobit natolik rozdílné řady, aby to nebyla nuda…

Korunu všemu samozřejmě nasadil škarohlíd Nick Diaz, který dal na twitter okamžitě “hate” v podobě obrázku se slovy “fuck you”. Ale již o šest hodin později hlásil, že mu asi někdo “hacknul” telefon. Asi volal DW ne? ☺

Jedno je jasné. Myslet si o tom můžeme cokoliv, ale je to fakt se kterým se teď všichni budou muset naučit žít. Možná je to šance pro menší asociace a jejich zápasníky, kteří by teď třeba I díky přelití peněz mohli generovat tak= zajímavější a lépe zabezpečené a tím pádem lépe připravené zápasníky. Uvidíme…

1 komentář

  1. Tak to mi mozek nebere. Vzdyt ta pestrost je zaklad MMA. A Tapout k tomu patří od začátku. Za chvíly začnou měnit i pravidla v kleci a stane se z toho další nudnej sport.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here