USADA odmění vzorné bojovníky – Kdo je testován nejčastěji?

USADA a UFC slaví výročí

U příležitosti třetího výročí vztahu mezi UFC a USADA se v antidopingové organizaci rozhodli odměnit vzorné bojovníky. Jestli se tomu vůbec odměna říkat dá, spíše taková symbolická odměna.

Od teď, každý měsíc, bude USADA „odměňovat“ bojovníky, kteří pokoří 25 negativních testů. Teď se podržte, všichni bojovníci, kteří dosáhli tohoto milníku, budou odměněni, pozoooor, Tričkem! Ano, skvělá odměna ponese hashtag ‚Následujte mě‘ a slogan ‚Trénuj čistě, bojuj čistě‘.

V současné době je v UFC 19 bojovníků, kteří dosáhli 25 čistých a negativních testů.

Holly Holm (35), Cris Cyborg (33), Alvarez (32), Vitor Belfort (32), Daniel Cormier (30), dos Anjos (30), Miocic (28), Robbie Lawler (27), T.J. Dillashaw (27), Conor McGregor (27), Edson Barboza (27), Dominick Cruz (27), Fabricio Werdum (27), Frankie Edgar (27), Torres (26), Stephen Thomson (25), Tyron Woodley (25), Dustin Poirier (25) and Johny Hendricks (25).

Tyto jména vám napoví, koho USADA opravdu podezřívá a nedá jim spát. Jakmile se totiž stanete bojovníkem UFC, automaticky jste zapsáni na seznam USADA, kteří vás můžou kdykoliv navštívit a třeba i ve 2 v noci otestovat.

„Tihle sportovci jsou příkladem nejen pro UFC, smíšená bojová umění, ale pro profesionální sport jako takový,“ říká Jeff Novitzky, viceprezident pro zdraví a výkonnost UFC bojovníků.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here