V Brně se budou trhat Fijalky už v květnu! „Denisa“ vyzve polského bijce!

Brněnské Boby Centrum se 22. května opět otřese v základech pod drtivými údery zápasníků MMA. Již tradičně se zde bude konat již šesté pokračování úspěšného galavečera GCF: Cage Fight, na kterém se představí česká zápasnická špička v čele se šampiónem polotěžké váhy (-93 kg) Jirkou „Denisou“ Procházkou z Jetsaam Gymu Brno. Z dalších borců se můžeme těšit na Bohumila Lungrika, Davida Kozmu, Matúše Juráčka, Michala Lebdušku, Jirku Flajsara a další.

11196330_558071084330715_48067228781840096_n

Cage Fight 6 přinese dlouho očekávané zápasy jak domácích borců, tak i zápas o titul šampióna muší váhy (-56,7 kg) mezi Tomášem Žákem (Penta Gym Praha) a Davidem Dvořákem (Good Luck Gym Hradec Králové). Oba jsou zástupci našich nejúspěšnějších klubů a právě jejich vítězství může přenést misku vah na jednu či druhou stranu.

Do zápasové vlny se konečně vrací Miloš Petrášek, velká naděje českého MMA. Po více než roční pauze se v únoru předvedl v Praze v polotěžké váze vítězstvím TKO v prvním kole a v Brně by měl nastoupit opět do -93kg. Soupeř se mu stále hledá, ale jak „Melouna“ známe, bude připraven na 100% na kohokoliv, kdo se proti němu postaví.

Na třetí pokus by se proti sobě měli postavit domácí Petr „Bery“ Beránek proti Jakubu Bartůňkovi z Vale Turo RK Znojmo. Jejich zápas byl již dvakrát zrušen kvůli zranění jednoho či druhého borce, tak doufejme, že tentokrát ona pověstná smůla nezasáhne. Bartůněk v kleci ještě neprohrál, kdežto Beránek střídá ve svých posledních zápasech výhry a prohry, takže by jistě rád navázal na poslední vítězství z Brna nad Martinem Řehkou. Zápasit se bude ve střední váze, na kterou je zvyklý domácí borec, Bartůněk zápasí spíše polotěžkou váhu.

Do hlavního zápasu večera nastoupí domácí hvězda a úřadující šampión GCF Jirka „Denisa“ Procházka a organizátoři mu tentokrát vybrali do oktagonu borce pour excellance. Jirka bude čelit doposud nejtěžšímu soupeři své kariéry – zástupci polského Berserkers Team Szczecin, Michalu Fijalkovi. Tento jednatřicetiletý bombarďák je přesně tím soupeřem, na kterého se český MMA fanoušek může těšit. Michal „Sztanga“ Fijalka platí za zkušeného zápasníka, který má na svém kontě i zápasy v organizaci KSW a v současné době drží šňůru pěti vítězství, z nichž čtyř dosáhl již v prvním kole. Drží si velice pěknou statistiku 13 – 4 a do Brna jede s vědomím, že ze svých čtrnácti vítězství pouze jednou nechal o svém zápase rozhodovat bodové rozhodčí. „Denisa“ tak proti sobě bude mít opravdu tvrdého ranaře, který rád ukončuje zápasy buď tvrdými údery, nebo na submission na zemi. Tady se chyby neodpouští vážení! Tohle bude zápas, který tu ještě nebyl a který jednoho či druhého kariérně posune o míle dopředu. Hlavní Procházkovy zbraně – výborný striking, fyzička a neskutečná síla musí být připraveny v plné polní a na 100%, pokud chce nad takovým borcem slavit vítězství. Diváci jej v něm 22. května jistě podpoří.

Startovka GCF 31: Cage Fight 6

22.5.2015 Bobycentrum, Brno, 19:00

Main Card

10. LIGHT-HEAVYWEIGHT FIGHT 3x 5min

Jiří „Denisa“ Procházka (Jetsaam Gym Brno, Česká rep.)
Michal Fijalka (Berserkers Team Szczecin, Polsko)

9. FLYWEIGHT TITLE FIGHT 5x 5min

David Dvořák (Good Luck Gym Hradec Králové, Česká rep.)
Tomáš Žák (Penta Gym Praha, Česká rep.)

8. LIGHT-HEAVYWEIGHT FIGHT 3x 5min

Miloš Petrášek (MMA Poděbrady, Česká rep.)
TBA

7. MIDDLEWEIGHT FIGHT 3x 5min

Petr Beránek (Jetsaam Gym Brno, Česká rep.)
Jakub Bartůněk (RK VT Znojmo, Česká rep.)

6. WELTERWEIGHT FIGHT 3x 5min

Marek Bartl (KBC Přerov, Česká rep.)
Bohumil Lungrik (MMA Gym Hradec Králové, Česká rep.)

5. LIGHTWEIGHT FIGHT 3x 5min

David Kozma (PriMMAt Gym Praha, Česká rep.)
Michal Vostrý (Penta Gym Praha, Česká rep.)

4. FEATHERWEIGHT FIGHT 3x 3min

Jan Široký (Fighting Gym Ostrava, Česká rep.)
Michal Lebduška (Penta Gym Praha, Česká rep.)

3. FEATHERWEIGHT FIGHT 3x 5min

Jiří Flajsar (Jetsaam Gym Brno, Česká rep.)
Václav Šťastný (Gauner Gym Jihlava, Česká rep.)

2. WELTERWEIGHT FIGHT 3x 5min

David Ziopulos (KBC Příbram, Česká rep.)
Matúš Juráček (Hummer Fight Club, Česká rep.)

1. MIDDLEWEIGHT FIGHT 3x 5min

Ondřej Raška (Jetsaam Gym Brno, Česká rep.)
TBA

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here