Velké jméno pro Lucii Pudilovou v Praze! Bývalá soupeřka Rondy Rousey a přemožitelka Valentiny Shevchenko

S největší pravděpodobností jediná česká stopa na blížícím se UFC v Praze, Lucie Pudilová, už zná jméno soupeřky. Fanoušci se mají na co těšit, tenhle zápas bude totiž pro Lucii opravdu klíčový a dosud největší. Nejen, že je ve hře místo na hlavní kartě, půjde taky o váhu níž a s papírově nejlepší soupeřkou.

Své síly v pražské O2 aréně totiž poměří s legendární Američankou Liz Carmouche, která má celosvětově napříč ženským MMA zvučné jméno. Aby taky ne, mezi naprostou elitou se pohybuje už pěknou řádku let a v kleci se utkala s těmi nejlepšími. Liz byla účastnicí historicky vůbec prvního ženského zápasu v UFC, kde svedla titulový souboj s Rondou Rousey. Bojovala také s Mieshou Tate, drží skalp nebezpečné Jessicy Andrade a v roce 2010 dokonce porazila současnou šampionku UFC Valentinu Shevchenko.

Momentálně je Liz na 6. místě v žebříčku ženské muší váhy. Pokud by Lucie v zápase dosáhla na vítězství, umístění v elitní desítce by ji rozhodně neminulo a česká vlajka by žebříčkům nejlepších bojovníků UFC rozhodně slušela.

„Válka s legendou! Je to velká čest pro naši zemi.“ reagovala na zápas Pudilová.

UFC v Praze se uskuteční 23. února.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here